Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leírjátok nekem az álompárotokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírjátok nekem az álompárotokat?

Figyelt kérdés
Nem sztárokra meg belinkelt képekre vagyok kíváncsi, hanem egy leírásra, milyen az álomférfi vagy álomnő. Nem kell visszafogni magad, nem baj, ha nem létezik tökéletes, csak engedd el a fantáziád! :) Minden érdekel, külső és belső, mi mennyire fontos. Kort és nemet is írjatok, ha lehet.
2013. aug. 6. 22:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Sötét haj, sötét szem, borosta (vagy vmilyen arcszörzet)

Legyen derülátó, humoros, spontán, bulizós, kicsit kattant.

21L

2013. aug. 6. 22:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont olyan, mint a mostani :D

Külsö:

Kék szem, barna haj, szép mosoly, izmos (erösebb nálam), könnyen barnul (mint én), olyan kis vállgödör,amibe pont beleillik az arcom

Belsö:

Ez hosszú,de a legfontosabbak: figyelmes (nem csak velem, másokkal is), imád játszani a hugommal, ha kell elhozza velem suliból, élsportoló mégis szerény, gyakran ugratjuk egymást de tudja hol a határ, ha megbánt egyböl bocsánatot kér, de ha neki van igaza akkor nem enged, a haverjai az én haverjaim is, nem csak 'dísz'-nekezek vagyok hogy menözhessen, ha elutazom minden nap felhív, stb...

Nem áradozok tovább, majdnem 2 éve ez megy... még mindig túl tökéletes :D

2013. aug. 6. 22:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Csak ne bántson. Se testileg, se lelkileg...

Ne játszmázzon.

22/L

2013. aug. 6. 22:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Álompasi: külső:legyen erős testalkata, izmos, ne legyen több két méternél, zöldszemű is lehet

belső: legyen megértő, kedves,szívtipró, hűséges,sportszerető, izgalmas és romantikus

Szerintem nem kérek túl sokat:) 19/L

2013. aug. 6. 22:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ennyire válogatós, vagy ilyesmi, de mivel azt írtad írjuk le az álompárt, ezért... :)

Legyen nálam magasabb (ami mondjuk nem nehéz), alkatilag jobban szeretem ha széleshátú, nem kell nagyon izmosnak lennie, de legyen férfias. Az arca legyen aranyos. Öltözködésben legyen igényes, figyeljen oda mit mivel hord. Külsőleg nagyjából ennyi.

Belsőleg: legyen intelligens, lehessen vele akármiről beszélgetni, legyen jó humorérzéke, sokat lehessen vele nevetni, értsen annyira a számítógépekhez, hogyha valamit elrontok helyre tudja hozni (:D), legyen megbízható, szeressen emberek között lenni, szeressen szórakozni, és ne utáljon a családja. Kb. ennyi.

2013. aug. 6. 22:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Legyen művelt

Tudjak vele beszélni

Értse a humorom, legyen benne partner

Legyen jó teste

Legyen szép arca

Szeressen spontán dolgokat csinálni

Ne komfortzónában éljen

Szeressen értelmesen kikapcsolódni

Sportoljon

Fogadja el a barátaimat

Ne legyen féltékeny

Legyen vad, érzéki, kelljen meghódítanom, bizonytalanítson el, mégis érezzem mellette, hogy férfi vagyok

kb ennyi

ja az sem baj, ha gazdag, de ez nem feltétel

2013. aug. 6. 23:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Álomnőm: 160-170 cm magas, vékony, kicsi a melle, kedves és szereti, ha kényeztetem.
2013. aug. 7. 01:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Álomférfi

Külső: Rövid(2-3cm) sötétbarna haj, szép barna szemek, 190 centi magas, erős testalkatú (nem agyongyúrt), aranyos kis pocakkal, nem túl hosszú körszakáll, vagy borosta.

Belső: lehet vele beszélgetni,okos, szeret olvasni (mint én), van humora, kedves-aranyos, törődő, családcentrikus,bújós, jó az ágyban.

Számomra ilyen az ideális pasi. Egyébként ez a férjem leírása volt:)

27/N

2013. aug. 9. 03:39
 19/20 anonim ***** válasza:

A kulsore vonatkozoan csak annyi, hogy legyen apolt!

A szellemiekre vonatkozoan: ertse a viccet, legyen intelligens, igenyelje a muvelodest, tudjon segiteni a problemak megoldasaban.

+ nehany extra

2013. aug. 25. 08:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Lelke jóságos, és szeretettel viszonyul a világhoz és az emberek felé.

Mikor bajban van az, akit szeret, kérés nélkül segítséget nyújt.

Kedves személyiség, mindig van az emberhez néhány jó szava.

Odafigyel a szeretteire.

Türelmes minden tekintetben.

Őszinte és nyílt ember.

Védelmező és féltő típus, aki pl.nem engedné a kedvesét egyedül haza a sötétben.

Humoros és vidám személyiség.

Kifinomult, és romantikus.

Szereti a természetet, a növényeket, állatokat.

Ragaszkodó, hűséges, és gyengéd.

Semmiképp nem emelne kezet arra, akit szeret.

Nem lusta, szeret erdei túrákat tenni, vagy kirándulni.

Ha a szerettei eltitkolják előle érzéseiket, addig nem nyugszik, míg ki nem szedi belőlük.

Udvarias, és tiszteli a szüleit.

Ápolt.

Intelligens és okos.

Szeret új dolgokra megtanítani másokat. Pl.korcsolya, bicikli.

Szeret viccelődni az emberekkel, és néha 'incselkedni' a barátaival, barátnőjével.

Szeret játékosan birkózni.

Kitartana a kedvese mellett, bármi történjék.

2013. szept. 8. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!