Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kevés ilyen nő van, tényleg szerencsés lennék a párommal?
Barátaim, ismerőseim mind azt mondják hogy ilyen pasinak, aki nem ad magára, duci, nem szép az megfogta az isten lábát egy ilyen lánnyal.
A barátnőmmel fél évet vagyunk együtt, állítólag csinos. amatőr modellkedett is. És kedves, hűséges, nagyon odaadó, elnézi a hülyeségemet csak én vagyok neki a fontos.
De én úgy gondolom sok ilyen lány van, még a csinosak között is, akiknek a belső számít inkább, ugyanis hasonló érzelmes, intelligens férfi vagyok vagy tényleg én lennék a szerencsés, mert nem ilyenek a mai lányok.
(aki kéri az privátban küldök képet rólunk)
már bocs de te h ü ly e vagy :D ha neki az ilyen típusú pasik jönnek be, akkor mi van? nincs veled semmi gáz, aranyos, rendes srácnak tűnsz
valóban, ahogy előttem mondták, hál' isten, valószínűleg nem sekélyes a barátnőd
és a képeken látszik, hogy boldog a lány :)
gratulálok :)
21-es
Már írtam hogy nem vagyok.
De épp ezt mondom, hogy ez azért szerintem nem ilyen ritka dolog, vannak más ilyen nő ismerőseim is. Csak nem diszkóba vannak ezek a nők.
# 22
Nem veri ki, mert nincs szexualitása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!