Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg kevés ilyen nő van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kevés ilyen nő van, tényleg szerencsés lennék a párommal?

Figyelt kérdés

Barátaim, ismerőseim mind azt mondják hogy ilyen pasinak, aki nem ad magára, duci, nem szép az megfogta az isten lábát egy ilyen lánnyal.

A barátnőmmel fél évet vagyunk együtt, állítólag csinos. amatőr modellkedett is. És kedves, hűséges, nagyon odaadó, elnézi a hülyeségemet csak én vagyok neki a fontos.

De én úgy gondolom sok ilyen lány van, még a csinosak között is, akiknek a belső számít inkább, ugyanis hasonló érzelmes, intelligens férfi vagyok vagy tényleg én lennék a szerencsés, mert nem ilyenek a mai lányok.

(aki kéri az privátban küldök képet rólunk)

2013. aug. 6. 18:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Vigyázzatok egymásra,mert ez nem mindennapi dolog-úgy tűnik.Gazdag vagy?
2013. aug. 6. 19:34
 22/32 anonim ***** válasza:
Inkább verd ki még egyszer Andersen...
2013. aug. 6. 19:38
 23/32 anonim ***** válasza:

már bocs de te h ü ly e vagy :D ha neki az ilyen típusú pasik jönnek be, akkor mi van? nincs veled semmi gáz, aranyos, rendes srácnak tűnsz

valóban, ahogy előttem mondták, hál' isten, valószínűleg nem sekélyes a barátnőd

és a képeken látszik, hogy boldog a lány :)

gratulálok :)

2013. aug. 6. 19:39
 24/32 A kérdező kommentje:

21-es

Már írtam hogy nem vagyok.

De épp ezt mondom, hogy ez azért szerintem nem ilyen ritka dolog, vannak más ilyen nő ismerőseim is. Csak nem diszkóba vannak ezek a nők.

2013. aug. 6. 19:40
 25/32 anonim ***** válasza:
Kezdek kíváncsi lenni, küldesz képet?
2013. aug. 6. 19:47
 26/32 anonim ***** válasza:
küldj képet :)
2013. aug. 6. 20:19
 27/32 anonim ***** válasza:
Én is kérek szépen képet
2013. aug. 6. 20:54
 28/32 anonim ***** válasza:

# 22

Nem veri ki, mert nincs szexualitása.

2013. aug. 6. 21:04
 29/32 anonim válasza:
én is kíváncsi vagyok, küldhetsz képet :)
2013. aug. 6. 21:23
 30/32 anonim válasza:
Kerek szepen kepet
2013. aug. 6. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!