Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyán őssze vesztem a párommal, dulakodni keztünk. A többi fooyt köv lent. Mi a véleményetek?
Min borult ki ennyire, inkább ez a kérdés?
Engem is fogtak már le, mástól is hallottam ilyen esetet, ez még nem gáz, ha nem gyakori,csak tényleg ha mindketten nagyon idegesek vagytok és így akadályozza meg, hogy egymásban kárt tegyetek.
Nem tűnsz magyarnak, mert nem tudsz írni.
Egyébként gáz. Egy ilyen dulakodás után ez még jobban elfajulhat.
az a véleményem hogy szakíts
mi a garancia hogy nem lesz máskor is ilyen?
következőre lehet hogy nem csak lefog hanem beléd rúg vagy megver
Ha csávó a páros akkor "MEGÖLNI MEGÖLNI PFUJ"
Ha ő a csaj akkro "JÓÓ-GOS VOLT JÓÓÓ-GOS VOLT! PFUJ TE"
Olvastam egyszer egy könyvet: Szavakkal verve (Patricia Evans) Ő ír arról, hogy hidd el az érzéseidet. Ha úgy érzed, nem voltál biztonságban, akkor nem voltál és kész. Mindegy utána ki mit magyaráz bele az egészbe. „soha nem fordult elö ilyen,bár mikor csapkod” – szóval már máskor is volt agresszív veled. Lehet, hogy tényleg alul értékeled a helyzetet.
Olvasd el a fenti könyvet. Rövid, könnyen értelmezhető. Után biztosan könnyebben el tudod dönteni, hogy mekkora a baj, vagy van-e egyáltalán.
én nem értem ehhez mi a francnak kellet lefognia? Mi vagy te valami testépítő lány?
De még ha le is fog, eleve 1. legalább ha reflexből kap el amikor már ütnél az más 2. mi a francnak kell ehhez annyira letartani hogy ebből lila folt legyen
vagy ennyire beszari..nagyon felhevült állapotba lehetett ha már kapásból mindenre ugrik ami mozog (lásd: te), de igazából nem tudom mitől.
"bár mikor csapkod" hát nem tudom ezt úgy érted-e hogy sűrűn csapkodni szokott, de igen, érzékeny kis emberkének látszik, aki máris függönyt tép meg stb..
ettől függetlenül azt azért nem tudnám megjósolni hogy verni fog téged vagy sem
Első vagyok. Jobban átolvastam, úgy gáz, hogy az ágyra lökött és úgy fogott le,hogy te nem is csináltál semmit :/ Ha a lány is csapkod, abban az esetben más.
"bár mikor csapkod akkor félek h eldurvul a helyzett"
Miért csapkod? Ez már nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!