Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnyán őssze vesztem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoctak kérdése:

Csúnyán őssze vesztem a párommal, dulakodni keztünk. A többi fooyt köv lent. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
nagyon össze vesztünk a párommal ő ideges lett letépet a lakásba 2fügönyt. Elé áltam hogy ne tudj folytatni, ő az ágyra lőköt és lefogot. Persze kiakkarham jutni a kezei közül ez egy kiebb dulakodás volt. H ráncigáltam a kezemet ő meg errősen fogot. Az esedmény egy lila folt a kezemen. Utána megbeszéltük. Ő úgy érezte miután leszedte a fügönyt én pedig hirtelen feláltam h kiborúlók és megütöm ezért fogot le. Én pedig úgy éreztem amikor leszakitota a függönyt h nagyobb biztonságba vagyok ha felálok mint ha ülve maradok.az egyértelmü h ha erösen lefognak szabadulni akarok. Szerintetek ez gáz?soha nem fordult elö ilyen,bár mikor csapkod akkor félek h eldurvul a helyzett. Van olyan barátnöm akit vert a párja. És ismerös az a helyzett mikor már a megvert fél probálja felfogni a pozitivan a helyzetet. És félek attól h én is alul értékelem a helyzetet vagy éppen tul spirázom. Mi a véleményetek. Melékesbe megjegyzem a tulzót elö itélet miatt h magyarok vagyunk, 25 évesek és 1éve vagyunk együtt.
2013. júl. 28. 20:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Vedd komolyan! Nekem még soha nem sikerült olyat csinálnom, amitől a párom veszélyben érezte volna magát. Ok. lehet hogy ütsz. És? Valószínűleg kivédi, de ha nem, akkor sem törik el az álkapcsa. Lehet, hogy utólag megbánta, de akkor is! Ha legközelebb tovább megy, megerőszakol, vagy épp jól agyon-vissza ver, akkor sovány vigasz lesz, hogy "bocsi, én nem így akartam..."

Hatos voltam

2013. júl. 28. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Még ha nem is ért volna hozzád, az sem jó jel, hogy a lakásban tör-zúz. Ment volna inkább el kiszellőztetni a fejét vagy valami. Az meg, hogy fel sem emelted a kezed, de ő már úgy érzi, hogy puszta önvédelemből percekig szorongatnia kell az ágyra, szinte már vicces.
2013. júl. 28. 21:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanezt csinálta a párom. Mikor nagyon ideges lett, visszalökött az ágyra, lefogott, szorított, megrázott. És fájt. Nem nagyon, de azért éreztem. Nem egyszer történt. Pedig ő nem egy agresszív ember, és tudom, hogy miattam is történt, mert mindketten belefolytunk a vitába... tehát ez akkor nem normális? Van félnivaló?
2013. júl. 28. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Már hogyne lenne agresszív, ha lökdös és lefog?! Én is belemegyek a vitába, sokszor még jobban is mint kellene, de SOHA nem ért hozzám. Szimplán csak otthagy, mikor már nagyon nem tud velem mit kezdeni, és hagyja, hogy forrjak a saját levemben. Szerintem nem normális még az sem, ha lökdösődés van – akár a férfi, akár a nő kezdi azt. Egy hétköznapi vita nem lehet ok arra, hogy ilyen történjen.

Hatos, tizenegyes (27/N)

2013. júl. 28. 21:29
 15/17 A kérdező kommentje:
a történet kerek legyen, többször szolt hogy hadjam abba h cinikus beszédet és zárjuk le a vitát. Én folytatam mert sértet amit mondot. 1év alatt max 3szor fordult elő h csakkodott. Utoljáta mikor csapkodott, nem mosg hanem multkor akkor megiÿedtem elé álltam és jtasitoan ordibálta h üsőn meg. Ilyenkor ugy érem h lehet h bajom esik akkor inkább számitsak rá mint hirtelen és ne tudja reagálni. Biztos ha megutőt volna nem hagytam volna annyiba. Visszont a másik oldala hogy mikor lefogott, probáltam me ekülni. Rugdostam, kapáloztam minden erőmmel nem izgatot hogy mit rugok meg többször kiszabadultam a kezei közül de akkor erősebben fogot. igy lett a lila folt. Ha nem rugdostam volna akkor nem lett volna lila folt mert nem szorit erősen. De ëhet h csak fel akkarom megint menteni?
2013. júl. 28. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Furcsa. Én általában csak bólogatok és mosolygok, amikor leszorítanak. Ugyan már. Már az szakítóok, hogy sértően beszél és megijeszt.
2013. júl. 28. 22:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Agresszív! Előbb utóbb szerintem verni fog. A te döntésed, megvárod e. Én a helyedben elhagynám.

A férjem együtt töltött eddigi 3 évünk alatt 1szer kiabált rám, amikor meglátott rajtam egy véraláfutásos sebet, mert érzékeny a bőröm és kivakartam. De csak azért , mert megijedt! És rögtön bocsánatot kért miatta.

Azt se bocsátanám meg ha meglökne. Ez már tettlegesség....szerintem.

27/N

2013. júl. 29. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!