Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyán őssze vesztem a párommal, dulakodni keztünk. A többi fooyt köv lent. Mi a véleményetek?
Vedd komolyan! Nekem még soha nem sikerült olyat csinálnom, amitől a párom veszélyben érezte volna magát. Ok. lehet hogy ütsz. És? Valószínűleg kivédi, de ha nem, akkor sem törik el az álkapcsa. Lehet, hogy utólag megbánta, de akkor is! Ha legközelebb tovább megy, megerőszakol, vagy épp jól agyon-vissza ver, akkor sovány vigasz lesz, hogy "bocsi, én nem így akartam..."
Hatos voltam
Már hogyne lenne agresszív, ha lökdös és lefog?! Én is belemegyek a vitába, sokszor még jobban is mint kellene, de SOHA nem ért hozzám. Szimplán csak otthagy, mikor már nagyon nem tud velem mit kezdeni, és hagyja, hogy forrjak a saját levemben. Szerintem nem normális még az sem, ha lökdösődés van – akár a férfi, akár a nő kezdi azt. Egy hétköznapi vita nem lehet ok arra, hogy ilyen történjen.
Hatos, tizenegyes (27/N)
Agresszív! Előbb utóbb szerintem verni fog. A te döntésed, megvárod e. Én a helyedben elhagynám.
A férjem együtt töltött eddigi 3 évünk alatt 1szer kiabált rám, amikor meglátott rajtam egy véraláfutásos sebet, mert érzékeny a bőröm és kivakartam. De csak azért , mert megijedt! És rögtön bocsánatot kért miatta.
Azt se bocsátanám meg ha meglökne. Ez már tettlegesség....szerintem.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!