Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kevés ilyen nő van, tényleg szerencsés lennék a párommal?
Barátaim, ismerőseim mind azt mondják hogy ilyen pasinak, aki nem ad magára, duci, nem szép az megfogta az isten lábát egy ilyen lánnyal.
A barátnőmmel fél évet vagyunk együtt, állítólag csinos. amatőr modellkedett is. És kedves, hűséges, nagyon odaadó, elnézi a hülyeségemet csak én vagyok neki a fontos.
De én úgy gondolom sok ilyen lány van, még a csinosak között is, akiknek a belső számít inkább, ugyanis hasonló érzelmes, intelligens férfi vagyok vagy tényleg én lennék a szerencsés, mert nem ilyenek a mai lányok.
(aki kéri az privátban küldök képet rólunk)
13-as vagyok.
Meglepodtem, de megkaptam! :)
Igen, jelenleg o jobb no, mint te pasi.
Viszont ha elkezdenel sportolni, mondjuk futni...?!
engem is érdekel, hogy nézel ki
meg, hogy hogy néz ki a barátnőd :D úgy se ismerlek titeket, meg nem is érdekel, hogy ki(k) vagy(tok), csak kíváncsi vagyok a kontrasztra :)
amúgy tényleg fura...próbálj meg felnőni hozzá és ne állandóan azon csodálkozni mellette, hogy "hú micsoda nőm van", mert idővel megunja, hogy nem vagy vele egyenrangú partner...próbáld meg természetesebben kezelni ;)...
persze az is egy felfogás, hogy nem akar csélcsap pasit magának, én is gondolkoztam így, hogy külsőre alább adtam az igényeimet, hogy ne csaljanak meg, de végülis csak megcsaltak :D szóval kb ennyire működik ez :D
Igen, jo fej csaj lehet a bnod, nem sekelyes.
Szerintem igen, szerencses vagy!
Csinald ugy, h o is annak erezhesse magat!
Am hany evesek vagytok?
18-as
ő 23 én 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!