Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen pasira vágynak a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasira vágynak a csajok?

Figyelt kérdés
Lehet itt külső és belső dolgokról is szó.
2009. okt. 26. 06:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden csaj rám vágyik!
2009. okt. 26. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
azt, hogy milyenre vágyik más nem tudom, de én : külsőre fogjon meg, mert ha alapból nem tetszik akkor nincs is miről beszélni, de ez sok mindentől függ, úgyhogy nekem nincs ideálom, ha tetszik tetszik, ha nem nem. ...belső tulajdonság hát..legyen humoros, az nagyon fontos legyen jószívű odaadó, de ne legyen papucs, tudja , hogy mi a megengedett, de ne folytson meg! fontos legyek neki annyira, hogy 1-2 alkalommal lemondja a barátait, ha például beteg vagyok! és persze szeressen, az sosem árt! ;)
2009. okt. 26. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:
én olyanra vágyok aki mellett önmagam lehetek :)
2009. okt. 26. 14:06
 4/6 anonim ***** válasza:
En az elso valaszolora vagyom:DxD
2009. okt. 26. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Hm,háát oan pasi,akiben megfog vmi :D mert ha csak simán helyes,de belül üres,az nem okés :S pl:most tetszik 1 pasi, a külseje se rosz,ellenkezőleg...nagyon jól néz ki :D Régebben az ilyen pasik nem voltak az eseteim,de benne vmi megfogott :D és kisugárzása is van ;)

am 16/L

2009. okt. 28. 20:49
 6/6 anonim válasza:
Hát fogjon meg a srácban valami, belsőre, legyen megértő, de azért legyen egoja..:Dlegyen kicsit rosszfius is és legyen kedves, de ez persze az én véleményem, mindenkinek más jön be.
2009. okt. 29. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!