Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat kérek 1 hónap után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat kérek 1 hónap után?

Figyelt kérdés

Szülinapom volt és a páromtól csak egy doboz bonbont kaptam. Nem vagyok anyagias, de tudom hogy jól élnek. Aggódnom kéne, hogy ennyit kaptam?

16/L pasim 17/F

2013. aug. 5. 23:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi a szart vártál egy hónap után, még nem is ismer, meg nem mindegy hogy mit kapsz? Inkább örülj hogy egyáltalán gondolt rád és pl nem felejtette el, bár gondolom elmondtad neki 20x h szülinapod lesz. Értékelhetnéd te kis anyagias dedós.
2013. aug. 6. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!