Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó dolog, hogy 2 hónap után ilyen sokat vagyunk együtt a bnőmmel? 22F
2 hónapos a kapcsolat, ő 18 éves, és nagyon szeretjük egymást. De tényleg, a kapcsolatunk is nagyon jó, sokat nevetünk, soha nem unatkozunk, ha együtt vagyunk (hétköznap általában nála) akkor sokat bújunk, simogatjuk egymást.
És én mindig is attól tartottam, meg sok embertől hallottam, hogy így hamar megunják egymást a párok.
Mi is, szombat-vasárnap-hétfő-kedd együtt voltunk, de lehet valószínű még ma is....
Én ráérek, ő szintén ráér. Bölcs dolog lenne "taktikailag" kitalálni valami és lemondani a talit? Hiányzik és szívesen vagyok vele, csak nehogy baj legyen hogy sokat vagyunk együtt.
Szerintetek?
2 és fél óra egy nap nem sok.Mi minden másnap tudtunk az elején találkozni és akkor egész délután együtt voltunk.Most pedig a hét első felében együtt vagyunk és hétvége felé külön.Elég sok szerintem,de sosem unatkozunk és több,mint egy éve együtt vagyunk.
Nem fogjátok megunni egymást,ha igyekeztek időnként feldobni valamivel a találkozásokat.Ha nem lesz monoton és mindig ismétlődő a randi (ugyanazokat a dolgokat csináljátok mindig)akkor nem lesz baj.
Ez tökéletes:) Hol itt a gond? Dehogy unjátok meg egymást...az a napi 2-3 óra szerintem egyáltalán nem sok. Nincs ezzel semmi baj.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!