Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bizonyíthatnám be neki, hogy nagyon szeretem?
A barátnőmmel fél évig voltunk együtt, utána szakított velem. Azt mondta, hogy neki ez a kapcsolat már nem elég, mert úgy érzi, hogy nem szeretem eléggé és meguntam.
De ez nem volt igaz, csak ez volt az első kapcsolatom, és nem tudtam, hogy mi az, ami már túlzás lenne, pedig legszívesebben folyton azt mondogattam volna neki, hogy mennyire szeretem, és ölelgettem volna, de azt hittem, hogy ez inkább csak taszítaná.
A szakításunk óta eltelt pár hónap, egy ideje újra olyan minden, mint régen, mondta hogy látja rajtam, hogy nagyon szeretem, de tudja, hogy úgyis újra megunnám, mint amikor először voltunk együtt, és ezt nem bírná ki még egyszer.
Hogyan bizonyíthatnám be neki, hogy nem untam soha és nem is fogom? Mindenben olyan, mint én, mindenről ő az első gondolatom, bármilyen programom van, csak akkor érzem jól magam, ha ő is ott van ( na meg alapvetően az egész társaság is sokkal jobban érzi magát, ha velünk van, tényleg fantasztikus lány), és mindezek tetejébe még gyönyörű is. És tényleg nagyon szeretem, akármit megtennék azért, hogy kapjak tőle még egy esélyt!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!