Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mikor viselkednétek így?
Figyelt kérdés
Szal, párommal másfél évig jártunk. Dobott. Úgy egyeztünk meg, hogy nem leszünk barátok. Törölte is magát face-ről, meg egyébként se nagyon érdekelte a face. Most egy hónappal a szakítás után újra fent van, persze nem vagyunk ismerősök. Minek van fent? Tényleg úgy jobb, ha nem tudunk egymásról semmit. Könnyebb felejteni. Csak ezért zavar. Vélemények?2013. aug. 5. 20:49
2/10 anonim válasza:
Ha nem vagytok ismerősök mit zavar-.-
3/10 anonim válasza:
xDDDD Miért ne lehetne regisztrálva egy olyan közösségi oldalra ahová te is vagy ( bár nem vagytok megjelölve ismerösnek) csak azért mert ti különmentetek? Minek.. mert kedve van hozzá, semmi közöd már hozzá.
4/10 anonim válasza:
Szerintem rohadt nagyot csalódhatott benned.
5/10 A kérdező kommentje:
Én arra tippeltem, hogy már túl van rajtam. Szal, szerinted meg akarja nehezíteni, hogy elfelejtsem?
2013. aug. 5. 20:53
6/10 anonim válasza:
Hát manapság a telefon mellett az egyetlen hely ahol lehet chatelni esténként valakivel, az a facebook. De amúgy ha vége van a kapcsolatnak akkor nem mindegy?
ez csak a személyes véleményem, de ha vége akkor vége. felesleges nyomozgatni utána, csak neked fog fájni
7/10 anonim válasza:
Ő dobott téged, szerinted érdekli hogy te szereted -e még, boldog vagy -e vagy tán szenvedsz ? Le se sz*rja.
8/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, ahhoz meg mindenkinek joga van, hogy közösségi oldalakon fent legyen (vagy ne). Egyébként meg valószínűleg te találtad meg őt, szóval "nyomoztál" utána, miközben őt gyanúsítod, hogy azért van ott, mert neked akarja megnehezíteni a felejtést. Szerintem meg te nem akarod vagy nem tudod elengedni őt, és nem ő a hibás.
10/10 A kérdező kommentje:
Ismerősök keresése közben bukkantam rá. És az a beteg, aki még fél, egy év után sincs túl rajta. Eddig minden ismerősöm azt mondta, hogy inkább törölte magát face-ről szakítás után és jó pár hónap után ment csak fel. És egy szóval nem mondtam, hogy nincs hozzá joga, hogy fent legyen.
2013. aug. 5. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!