Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme várni?

Figyelt kérdés

Az történt hogy szakítottunk, vagyis inkább én.. Békülni akart, de én nem hagytam. Eltelt azóta pár hónap. Rájöttem hogy csak ő kell nekem, de most mással van.

21f

2013. aug. 5. 12:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sokszor miattam vitáztunk, nem voltam a tolerancia példája..

~3év

2013. aug. 5. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:
ha sokszor megbántottad, akkor ideje lenne elengedni. Hiszen mással van, hagyd hogy boldog legyen mással, aki tiszteli. Ez a késő bánat. Te is találsz majd mást, akivel jobban fogsz bánni...
2013. aug. 5. 13:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Mivel tudom hogy még számítok neki, remélem hogy lesz esélyem jóvátenni mindent és boldoggá tenni. Ha nem ma akkor holnap,ha nem holnap akkor utána...
2013. aug. 5. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!