Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdjek érte vagy már nincs értelme?
Egy éve vagyok együtt a barátommal, fél év után lefeküdtem vele,azelött nagyon aranyos volt, mindig aliztunk 3 hónapon keresztül, szinte kifordult magából. Egoista lett nagyon. nekem is ő volt az első szex. És aztvettem észre kb azóta bunkó velem, és volt olyan h ilyeneket mondott nekem mostanában: " Én csak haszonból vagyok vele." "Benne lenne egy hármasba." "Társaságba haver legyek, ketesbe barátnő." Elkezdet mesélni valami filmről, és akkor mondta " Te menj arébb téged úgysem érdekel" vágott olyat a fejemhez h "ez már csak szexkapcsolat" Elkezdtem sírni, akkor mindig az mondja nem gondolja komolyan. Voltunk házibuliba akkor ezt mondta: "Menj innen most a Regi az ivóstársam." Mindig parancsolgatni akar nekem mit csináljak : Ne cigizz mert asztmás vagy, éw ne igyál alkoholt sem (házibuliba szoktam vele lenni csak akkor sem rúgok be)Én: Te is asztmás vagy, nekem miér nagyobb baj ha cigizek és néha iszok?
ő: Mert fiúknak más inni kell, és nekem nem annyira ártalmas , mert nem vagyok annyira aszmás.
Mikor házibuliba voltunk vagy rársaságba, oda sem jön hozzám, mindenki máshoz igen... Tegnap megkérdeztem tőle mit érez irántam azt mondta: " Szerelem és szeretet közt.
Mit kellene tennem?
A barátom 19éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!