Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményetek? Adjak neki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek? Adjak neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is kérek.

Van egy pasi (27 én 20), nagyon régtől ismerjük egymást. Sokszor megpróbáltuk már a kapcsolatot, de nem működött, mindig miatta, ezt be is ismerte, sokszor megbántott. Tegnap összefutottunk valahol, beszélgettünk és megbeszéltük, hogy akkor nem lesz köztünk semmi, hagyjuk ezt az egészet. De aztán később megcsókolt, aztán én is őt.... Egész éjjel együtt buliztunk.

2013. aug. 5. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
"Sokszor megpróbáltuk már a kapcsolatot, de nem működött, " Hányszor?
2013. aug. 5. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Ami nem megy,azt nem kell erőltetni...
2013. aug. 5. 09:58
 3/8 A kérdező kommentje:
2-3-szor.. De viszont annak van már 2 éve biztos..
2013. aug. 5. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:
fuuu deismerős....adj neki esélyt!
2013. aug. 5. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor adj neki esélyt, ha bízol benne, most nem fog úgy megbántani. Én nem adnék neki még egy esélyt, max, ha nagyon pedálozik. Minden helyzetben őrizd meg a méltóságodat, és ne engedd, hogy a pasi, amikor kellesz neki egy füttyentéssel visszarántson, majd megint eldobjon!
2013. aug. 5. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én adnék neki egy legutolsó lehetőséget. De ha azt is elcseszi kuka...
2013. aug. 5. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha látod, hogy nagyon igyekszik és úgy gondolod most nem fog megbántani, adj neki egy esélyt.
2013. aug. 5. 10:05
 8/8 anonim ***** válasza:
kamu
2013. aug. 5. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!