Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg képmutató vagyok? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg képmutató vagyok? Egy múltban elkövetett hibáról van szó! Hogyan lehetne megakadályozni, hogy ne hozzák fel újból és újból?

Figyelt kérdés

26 éves lány vagyok. Szüleim nagy társasági életet élnek, akik között nagyon sok az értelmiségi.(szüleim is elég befolyásos emberek) 16 éves voltam, mikor apáék egyik barátja behálózott engem. Hozzáteszem egy nálam jóval idősebb családos emberről van szó. Ennek az embernek egy teljes évig a szeretője voltam. Akkor még kis csitri voltam kialakulatlan érték-rendel, pont ezt használta ki ez az ember. Nagyon megbántam, azóta se tettem ilyen, és teljes mértékben elítélem ezt a tettemet. Szüleimnek is elmondtam, akkor ők megszakították a kapcsolatot ezzel az emberrel és kizárták a társaságukból.

Jó néhány ismerősnek feltűnt, hogy már semmi kapcsolat nincs az akkori egyik legjobb baráttal, furcsállták is, de nem firtatták. Nemrég az egyik társasági tagnak elmondta ez az ember, hogy mi miatt ignorálják őt a szüleim. Na ennek az ismerősnek több se kellett, folyamatosan kapom a beszólásokat. Teszi a megjegyzéseket rám és a szüleimre: Hogy én is ugyanolyan hibás vagyok, mégis ez a "barát" lett egy teljes társaságból kizárva és hogy milyen képmutató vagyok a szüleimmel együtt.

Már több éves párkapcsolatom van, számomra ezek a fogalmak, hogy hűség, őszinteség nagyon fontosak. Szüleim is viszonylag konzervatív értékeket vallanak. Ezeket ha szóba kerül a társáságban, ki is szoktam fejteni. Na ilyenkor mindig kapok egy felszisszenést, vagy egy gonoszabb beszólást. Már beszéltem ezzel az ismerőssel négyszemközt is, de úgy érzem élvezi azt, hogy talált bennem egy olyan hibát, amit nem sokan gondolnának rólam! Úgy érzem, hogy ha ez így halad, több embernek is elmondja és azt én nem szeretném.

Tényleg képmutató vagyok, hogy egy hibát amit már régen lezártam magamban, nem akarok felvállalni mindenki előtt?

2009. okt. 25. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy 16 éves lány még gyerek,és nagyon könnyen befolyásolható.Ezt a társaságotokban levő felnőtteknek is tudniuk kellene.

Egy tisztességes férfi,akkor sem fekszik le a baráta gyereklányával,ha nem családos ember.Ha a tini ráakaszkodik,akkor helyrerakja a leányzót,és elmondja a szüleinek,akik állítólag a barátai.

Nem neked kell szégyenkezned,hanem neki.És ha a társasgá téged ítél el,én nem járnék el abba a társaságba,mert őket sem tartanaám tisztességesnek.

Különben pedig ne törődj velük,Élj boldogan a pároddal.

2009. okt. 25. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem vagy kepmutato egyaltalan!

Minden de minden egyes embernek van hibaja, mindenki a vilagon hibazott mar, es fog is hibazni, es mindenkinek van takargatni valoja! El sem hiszed, hogy mi mindent muvelnek az emberek a vilagon! Mindenkinek van olyan dolga, amirol bizony nem szivesen beszel.

A kedves ismerosre tegyel egy jooo nagyot, es nehogy feljel tole! Minel inkabb latja, hogy te tartasz tole, annal jobban nyeregbe erzi magat, es ugy gondolja, hogy ezzel o majd zsarolni fog teged.

Tegyel ra egy nagyot, es eldd az eletet!

2009. okt. 25. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem,nem vagy képmutató emiatt.Szinte mindenkinek az életében van vagy lesz olyan tett vagy dolog amire nem épen büszke.Ehhez idegen embereknek semmi de semmi köze nincs!Ennek az ismerősötöknek sincsen az ex kapcsolatodhoz.Erre hívd fel határozottan a figyelmét,és mond el neki,hogy Te sem kotorászol az Ő magán életében,amibe nem valószínű,hogy szeplőtelen lenne,nem tartozol neki semmilyen magyarázattal.Nem kell finomkodnod ha már beszéltél vele,a következő beszólásnál igazítsd el durván és határozottan.Ha tudod égesd le minél több ember előtt,az ilyeneknek ez kell,ettől nagyon kellemetlenül érezné magát.Egyébként nekem az a véleményem a szeretőségedről,hogy igen helytelen volt a részedről is,de az a férfi aki érett családos ember létére egy 16 éves csitrivel kezd és folytat viszonyt,az eláshatja magát.És ha még ezt el is meséli másoknak,akkor pláne baromi magas lehet az iq-ja.

Nem kell sem kellemetlenül érezned magad senki előtt emiatt,sem pedig magyarázkodnod senkinek.Az egyetlen aki előtt rosszul érezheted magad,a pasi felesége,ennyi.

Ezzel nem azt mondom,hogy helyeselném az ilyen kapcsolatokat,sőt...de az vessen rád követ aki sosem csinált semmilyen hülyeséget életében.Már felnőtt nő vagy kialakult érték renddel,valószínű a mai eszeddel nem tennél ilyet.Akinek igazán szégyellni valója van a dologban,az a volt pasid.Az ismerős pedig foglalkozzon a saját dolgaival és a családjáéval!!Ezt mondd is meg neki.

2009. okt. 25. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!