Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a szerelemféltésből elkövetett gyilkosságokról?
Figyelt kérdés
"Úgy szeretlek, hogy inkább megöllek mintsem hogy másé légy"2010. szept. 23. 16:57
1/9 anonim válasza:
Van, hogy a romantikus hevület ésszerűtlen megoldásokat szül.
2/9 anonim válasza:
másése lesz de az övé se ennek nincs értelme ha megöli :d ah szeretek valakit és ő már nem szeretet akkor én inkább elengedem mert fontos az ö boldogsága
3/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mi az indíték. A gyilkosságot nagyon súlyosan kell büntetni.
5/9 anonim válasza:
tragikus. vagy nagyon kétségbe van esve, vagy valami nagyon nincs jól a fejében. egy terápia jót tenne neki. de a börtönbe zárás ilyenkor nembiztos, hogy jó büntetés. inkább olyan helyre kell elküldeni, ahol helyrehozzák lelkileg és szellemileg. utána már mehet börtönbe.
de amúgy én nagyon sajnálom az ilyen embereket.
6/9 A kérdező kommentje:
részemről azért remélem hogy engem senki sem fog ennyire szeretni
2010. szept. 23. 17:25
7/9 anonim válasza:
Ez nem szerelem vagy szeretet, hanem önző birtoklási vágy. Egy rohadt utolsó féreg, aki ilyet tesz. Én is szeretek egy lányt, mégsem állok közé és egy másik srác közé. Nekem az a fontos, hogy Ő boldog legyen, és ha velem nem lehet, akkor legyen azzal, akivel igen. Ennyi.
19/F
8/9 anonim válasza:
Aki ilyet tesz, annak alapból nincs valami rendben, és más okból is képes lenne ölni.
9/9 anonim válasza:
Hey Joe! Kezedben a fegyverrel, mondd hova mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!