Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te lány vagy akkor őszintén melyik típust választanád: a magasabb, gazdag, bunkó pasi vagy az átlagos, közepes esetleg kisebb, normális pasi?
#30 Aki senkinek sem tetszik, az igenis ronda. Márpedig vagyunk ilyenek egy páran, mert bár valamennyire tényleg különböznek az ízlések, de azért vannak objektíve undorítóan kinéző emberek. Egyébként nyilván nem beszélek arról a kiszemelt lánynak, h a nők milyenek, nem ezért nem fog soha senki tiszta szívből szeretni, hanem a külsőm miatt, ahogy eddig is volt. Ezen az oldalon is látszik, h a külső az elsődleges szempont a nőknél, már csak a sok kérdésből is, amit ronda fiúk/férfiak írnak ki. Érdekes módon egyetlen olyan kérdés sincs, h miért nem kellenek a bunkó/buta/unalmas/stb. fiúk a lányoknak, csak olyan, h miért nem kellenek a csúnyák és az alacsonyak.
#31 Te honnan az istennyilából veszed, h szerintem minden férfi veri a nőket? Én nem írtam ilyet, csak h ha vki jól néz ki, akkor azt is eltűri a nője, h verje. Amúgy a külső elvárásaid közé írd oda azt is, h legyen magas és jóképű, mert ezek minden nőnél elvárások. Belsőre pedig akkor is ilyennek fogod látni, ha nem ilyen, de jól néz ki.
#33 A kisugárzás a nők nyelvén a külsővel egyenlő. Érdekes módon mindig a jóképű férfiaknak van jó "kisugárzásuk". Persze h első pillanatban tudod, h jó lenne-e neked az illető pasi, mert a külsejét már akkor látod. Képet nem küldök, mert régebben küldözgettem, de volt, aki visszaélt vele.
#34 Élőben mindenki azt mondja, h csúnya vagyok. Képen egy fokkal jobban nézek ki, de arra is összesen 1 db pozitív véleményt kaptam valaha, sztem azt is csak önbizalomnövelés céljából.
#35 Igen, a férfiak figyelmét a belsőddel is fel tudod magadra hívni. A nőkét viszont nem.
Én azt írtam, azért nincsen ronda ember mert mindenki tetszik valakinek. Komolyan.
A kisugárzást úgy értettem ahogyan írtam, hogy legyél kibékülve magaddal. Szórakozóhelyen nem egy olyan jóképű jó kiállású fiút láttam, akik egészen egyszerűen taszítottak, annyira sütött róluk az önelégültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!