Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te lány vagy akkor őszintén melyik típust
választanád: a magasabb, gazdag, bunkó pasi vagy az
átlagos, közepes esetleg kisebb, normális pasi?
Én 22 éves vagyok, és egyetlen egy dolog egyezett az eddig párjaimban, hogy mindegyik magasabb volt nálam. Na nem két méteres, de azért ne legyen alacsonyabb. Bár volt olyan párom, akihez már a törpesarkú cipőt sem tudtam felvenni, de nem vettem fel és kész. Én hányok a bunkó pasiktól, illetve az olyan csajoktól is, akiknek ez tetszik. BMW, meg pincsikutya, rózsaszín műkörmök a bunkó kopasz csávó meg úgy beszél vele,mint a ronggyal de azért megvesz neki mindent és cserébe csak le kell pippantani. Na akit ez tesz boldoggá, arról meg van a véleményem. A párommal megélünk, kicsi lakásban, nem tudunk megengedni magunknak sok mindent, de a kislányunk nem nélkülöz semmit, és mindketten tiszteljük és szeretjük egymást. Úgy gondolom ennél nincsen fontosabb. Azt még hozzátenném, hogy a párommal először barátok voltunk, tehát én először belsőleg ismertem meg őt, így alakult ki kettőnk között a szerelem. Sajnos a mai világban, ahol a lányok fiúk a diszkóban, fesztiválon ismerkednek, nem sok esély van a belső értékek megismerésére. De sose felejtsétek el, hogy vannak kivételek a világon. És nagyon tudom utálni azokat a hülye p@csákat, akik a korosztályomban tudnak lenni, mert emiatt én is részesülök az előítéletből.
2013. aug. 5. 09:21
#8 De látom, de az hazugság.
#9 Ha láttam volna már valaha ellenpéldát, nem mondanám, h minden lány ilyen. De nem láttam.
2013. aug. 5. 09:29
Na és utolsó válaszoló, miért is lenne hazugság a 6. válasz?
2013. aug. 5. 09:39
1. hozzászóló vagyok:D
Na erről beszéltem:
Ezen a q...rva oldalon mindenkinek törpe a barátja, a másiknak munkanélküli meg a stb:D
2013. aug. 5. 09:41
Kedves 14-es,azért mert erre az oldalra nem az elkényeztetett plázacicák járnak. Azok valószínűleg éppen shoppingolnak a bunkó pacákjukkal, vagy valamilyen neves kávézóban szürcsölgetik a lattét a csajokkal. Vagy éppen szexfilmet forgatnak. Vagy ékszereket próbálnak. Ide többnyire átlagemberek járnak fel, itt probálnak tanácsoka keresni a problémáikra. Nem itt fogsz találkozni a milliárdos kopasz kigyúrt pasival és a cicáival.
2013. aug. 5. 09:43
Én komolyan haragszom az ilyen nőkre, mert a normális pasik miattuk nem mernek kezdeményezni, vagy viselkednek ők is inkább bunkón. Terjednek az ilyen lányok, mint a vírus és akkor csodálkozhatunk, hogy a férfiak is változnak rossz irányba. ÉS akik meg normálisak maradtak, azokról is azt gondolják, hogy cicamicák és hazudoznak.
2013. aug. 5. 09:46
Tetszenek a magas pasik, de ha csak âtlagos massàgú az sem baj, én sem vagyok túl magas. Hazudnék ha azt mondanàm nekem nem szàmít a külső, mert fontos, hogy tetszen a fiú arca, olyanok akik velem bunkón viselkednek, szóba sem jöhetnek. 20l
2013. aug. 5. 09:54
#13 Mert minden nőnek magas pasi kell, és egyiküket se zavarja, ha bunkó a párja.
2013. aug. 5. 10:14
Kedves utolsó, megint butaságot írtál. A legtöbb nő a sajt magasságához mérten választ párt. Alacsonyabb barátnőimnek alacsony partnerük van, magasabb nőknek magas a párjuk.
Az ismerősi körömben nincs olyan nő, akit ne zavarna ha a párja bunkó, nálam pedig a sorozatos bunkóság válóok. De ez is butaság, mert olyan férfivel eleve nem kötném össze az életem.
2013. aug. 5. 10:18
Az exem alacsony, bunkó, és csóró!
Bár 3 év után mutatta ki igazán mennyire bunkó.
Szokták mondani hogy csak lakva ismerjük meg a másikat!
Tudjátok itt nem az a lényeg hogy mennyi pénzetek van, hanem hogy ki tudtok-e elégíteni szexuális téren egy nőt!
Lehet hogy csóró az illető, de éppen kifog egy álom munkát, és milliókat fog keresni.
2013. aug. 5. 10:25
Kapcsolódó kérdések: