Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit kavar a srác? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kavar a srác? Vagy mire akad kilyukadni?

Figyelt kérdés
Az exem két év után idén nyáron először felvette a kapcsolatot velem,és mindig irkált,most a napokban meg bejelölt a haverja,hogy az exem mondta,hogy kérdezze meg,hogy eljövök e a buliba... Akárhányszor beszélek a haverjával,sokat dumál az exemről és próbál engem is ezzel kapcsolatban kifaggatni..Párszor elköpte magát,hogy sokat dumálgatnak rólam.. Ma elkezdte,hogy az exemnek én voltam a nagy Ő hisz pontosa emlékezett,hogy hol és hogyan ismerkedtünk meg és hogy jöttünk össze.. Utána meg finoman benyögte,hogy véletlenül se reménykedjek,hogy az exem velem újra összejön hisz van barátnője( akivel nem valami fényes a kapcsolata,ezt hallottam sok embertől) aztán rátért arra,hogy van e valakim..Most mit kavar itt az exemről?
2013. aug. 4. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne törődj az egésszel!
2013. aug. 4. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:

gondolom az exed kérte meg rá

csak a haverja tisztességes és nem látja jó ötletnek

esetleg még azt tudom elképzelni, hogy a haverja akar veled összejönni és esetleg tesztelt, hogy túl vagy-e már az exeden

2013. aug. 4. 22:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Két évvel ezelőtt jártam az exemmel... Hogyne lennék túl rajta..Azóta volt egy éves kapcsolatom is..Bár fura ,hogy a múlthéten futottam össze véletlen az exemmmel és most ezzel a bulival felkeres...
2013. aug. 4. 22:29
 4/5 anonim válasza:
Vagy csak cseszegetni akarnak, a kapcsolata nem túl fényes...hmmm...azt hiszi majd ott leszel neki te, mint pótlék.Én azt mondom te ennél többet érdemelsz és biztosan több vagy, nem éri meg foglalkozni vele :)
2013. aug. 4. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Kellesz az uj pasinak, féltékeny az exedre, és igy karja kiiktatni, hogy a fazonnak véletlenül se legyen mersze veled kommunikálni.

Stiklis és rafkós az új embered.

2013. aug. 4. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!