Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el hogy a barátnőm több olyan dolgot mondjon/írjon nekem amivel érezteti hogy érez valamit irántam?
"Mondd, hogy szeretsz te ri*banc"
Remélem segítettem.
erőltetni nem lehet
mondj te és hátha viszonozza
ha nem, kérdezd meg mit gondol rólad
2. Miért? Szerintem azért nekünk is el kell mondanunk, ha valami tetszik a másikkal kapcsolatban, pl. milyen jó ma a haja, vagy nem tudom.
Az emberek nagy hibája, hogy csak akkor szólnak, ha gond van.
17/L
#4-s
jó a haja... -.-" egy nő nem mond ilyet egy férfinak, néha kicsit lehet dícsérni de nem szabad sokat, mert elszálnak maguktól, hidd el, így 27 éves fejjel már tudom.
Én egyetértek, ha tényleg éppen nagyon tetszik a pasim vagy pl. van egy új ing és jól áll neki, akkor kimondom, amit gondolok, ugyanez igaz a negatív dolgokra is. Szerintem ez tök normális dolog, nyilván ha ott a gondolatomban egy "bók", akkor nem az fog megakadályozni a kimondásában, hogy "Upsz, tényleg, hát lány vagyok, nekem ilyet nem szabad!", ez hülyeség.
A kérdésre: szerintem finoman említsd meg neki, de lehet, hogy ő nem ilyen fajta, inkább csak érezteti, ez egyénfüggő, ő így fejezi ki a szeretetet... (21L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!