Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erhetnem el, hogy lezarjam a multat? Help!

Figyelt kérdés

F / 26

Parkapcsolatban vagyok egy lannyal, es minden tokeletes, de egyszeruen van egy hulye pszichologiai problemam vagy en mar nem tudom, de egyszeruen egy csomot gondolkozok a csaj multjan, csak egy "komolyabb" parkapcsolata volt neki, nekem is...a kapcsolat elejen kicsit sokat beszelt az exerol, nekem meg bele egett az agyamba; utalom hogy valaha is valaki megerintette rajtam kivul, tudom, hogy az en hibam, defektes vagyok ilyen szempontbol; hogy lehetne ezt orosolni? :// nagyon idegesito :(

2013. máj. 14. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:

He? Ezt sehogy. Inkább szokj hozzá, mert a korosztályodban (26 környéke) nemigen vannak szűz csajok, vagy ha igen az minden eetben rossz. 1.olyan ronda, mint a Bányánszky Jolán néni segge szüretkor 2.Finnyás, szóval te sem leszel elég jó 3. aszekszuális

De van megoldás. Tádádáádádá!

Legyél pedo vagy költözz arab országba, ott ha mással kezd ki, levágják a kezét vagy megkövezik.

2013. máj. 14. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Lépj ki ebből a kapcsolatból és addig senkivel ne kezdj, mig ez meg nem változik benned.
2013. máj. 14. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Idővel el fog múlni. Én is rágódtam ezen pár hónapig, talán egy évig is a kapcsolatunk elején, de már nem érdekel, mert tudom, hogy most már csak az enyém :) Idővel lezárod magadban.
2013. máj. 14. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem lányként van ilyen problémám. 18 vagyok, most lett először barátom. Barátom 21, és volt már nem egy barátnője/alkalmi kapcsolata, és egyszerűen rosszul vagyok ettől. Féltékenység, teljesítménykényszer meg miegyéb. Engem is érekelne ennek a gyógymódja.
2013. máj. 14. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy mi a fontos neked? Amit most kapsz a párodtol, vagy az ami elötte történt? Válassz! Tartsd magad a választásodhoz!! Ennyi!
2013. máj. 14. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!