Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erhetnem el, hogy lezarjam a multat? Help!
F / 26
Parkapcsolatban vagyok egy lannyal, es minden tokeletes, de egyszeruen van egy hulye pszichologiai problemam vagy en mar nem tudom, de egyszeruen egy csomot gondolkozok a csaj multjan, csak egy "komolyabb" parkapcsolata volt neki, nekem is...a kapcsolat elejen kicsit sokat beszelt az exerol, nekem meg bele egett az agyamba; utalom hogy valaha is valaki megerintette rajtam kivul, tudom, hogy az en hibam, defektes vagyok ilyen szempontbol; hogy lehetne ezt orosolni? :// nagyon idegesito :(
He? Ezt sehogy. Inkább szokj hozzá, mert a korosztályodban (26 környéke) nemigen vannak szűz csajok, vagy ha igen az minden eetben rossz. 1.olyan ronda, mint a Bányánszky Jolán néni segge szüretkor 2.Finnyás, szóval te sem leszel elég jó 3. aszekszuális
De van megoldás. Tádádáádádá!
Legyél pedo vagy költözz arab országba, ott ha mással kezd ki, levágják a kezét vagy megkövezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!