Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érhetném el, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy az "enyém legyen"?

Figyelt kérdés
Több, mint fél éve, hogy megismerkedtem egy tőlem idősebb nővel (ő 37, én 23) és azóta mondhatni, hogy napi szinten van vele szexuális kapcsolatom, meg néha rá tudom venni, hogy elmenjünk étterembe (de azt is csak más városba, nehogy lebukjon). A nőnek 2 gyereke van + férje. Én szeretném, ha elhagyná a férjét és odaköltözne hozzám (van állásom, házam, mondhatni jól élek, el tudnám tartani őt is és a gyerekeit is, mellettem azt is megtehetné, hogy ha akar nem dolgozik). De ő ilyenről még csak nem is beszélt, hogy elhagyja a férjét. Azt veszem észre, hogy neki teljesen megfelel ez az állapot, nekem viszont NEM. Én szeretném, ha nem csak naponta pár órát lehetnék vele, ha ébredhetnék mellette etc. Hogyan adagoljam be neki, hogy esetleg elhagyhatná a férjét, hogy azért ne rontsak ajtóstul a házba, mert abból biztosan nem sülne ki semmi jó.
2013. ápr. 2. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:

ha magától nem akarja akkor sehogy

csak azt ne kövesd el, hogy amikor elmenekül tőled, mert rendbe akarja tenni az életét akkor zaklatod, vagy a férjét tájékoztatod a múltról ... sem a tiéd, sem a férjéé nem lesz, de tönkre teszed az életét

2013. ápr. 2. 18:07
 2/4 kolosszus22 ***** válasza:

Barátocskám ez cumi lesz, van némi tapasztalatom ebben, ez a nő tökéletesen elégedett azzal, hogy tarthat egy fiatal szeretőt, esze ágában sincs veled komolyabbra venni a dolgot!

26F

2013. ápr. 2. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért nem kevés ez a korkülönbség.. Szerintem ha teheted, válassz valaki korban is hozzád illőt, ne egy 37 évest akarj odaköltöztetni magadhoz. Nem szeretnél inkább egy hosszú,tartós,boldog kapcsolatot valaki olyannal, akit aztán elvehetsz és nem a válási papírjait segítheted kitölteni(jobb esetben)?
2013. ápr. 2. 23:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van 3-as, de én a korombeli lányokban már annyit csalódtam, hogy inkább hanyagolnám őket. A legutolsó kapcsolatom egy 21 Éves csajszival volt és 1 év alatt többet szenvedtem, mint más párok 10 év alatt. Szóval ha lehet hanyagolom az ilyen éretlen tyúkokat.
2013. ápr. 3. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!