Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lesz valaha olyan barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha olyan barátnőm, aki tényleg az esetem?

Figyelt kérdés

Csak az olyan lányoknak szoktam tetszeni, akik nem igazán az eseteim. Nem azt mondom, hogy nem vonzódom hozzájuk, de valahogy nem akarok velük kapcsolatot. Olyan furcsának érezném bemutatni a haveroknak, családnak, ha közben nem is az olyan lányok tetszenek, mint ő. A probléma csak az, hogy akik tényleg tetszenek, azok nem ilyen srácot keresnek, mint én.

Mivel nem akarom a lányokat becsapni, inkább nem is járok senkivel. Egy-egy szexkapcsolat néha összejön, persze nem olyan lányokkal, akik az ideálok, de azért vállalhatóak. Bár nem vagyok egy túl romantikus fajta, nagyon hiányzik az, hogy valakire ránézhessek, és érezzem, hogy igen, pont ő kell nekem és csak őt szeretem, hogy megmutathassam a világnak, hogy ez a lány a barátnőm.

Néha találkozni az oldalon hasonló esetekkel, de főleg tinik esetében. Én viszont már 20 felett vagyok.

2013. aug. 4. 18:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:

60

ez a te hibád.... ki is fejteném hogy mit mivel rontasz el de falhoz beszélni nem fogok

de tudok példát mondani: Balázs, Örülsz??

amúgy meg naponta találkozok olyan emberekkel mint te és a tököm ki van vele úgy hogy nem fogok veled leállni vitázni

csá, és sok sikert

2013. aug. 7. 14:17
 62/65 anonim ***** válasza:
61,ne is,van itt pár olyan jómadár akiknek aztán mondhatod...
2013. aug. 7. 15:24
 63/65 anonim ***** válasza:
Egy random keresztnevet én is be tudnék nyögni :P Majd ha mutatsz ilyet élőben, v bárhol látok ilyet, akkor elhiszem.
2013. aug. 7. 15:29
 64/65 anonim ***** válasza:

63

szóval csak az hiszed el amit látsz?? ha csak ilyen férfiak éltek volna mint te még mindig várnánk a villámot hogy tüzet gyújtson és ne fagyunk meg a barlangunkban....

azt meg mégis hogy gondolod hogy majd én bemutatom neked vagy mi??

tényleg rohadtúl el vagy sötétülve én meg tényleg tök hülye vagyok hogy még mindíg itt szenvedek veled....

amúgy meg tessék 1. találat és te még ezt is lusta voltál megkeresni: http://www.youtube.com/watch?v=_XHPYBGnPmU (csekély angol tudás kell)

akit én ismerek még ennél jóval csúnyább, tényleg az az ember akit elképzelsz mikor egy nagyon csúnya férfiara gondolsz, teljesen átlag pénzt keres és a nők imádják....

2013. aug. 7. 15:50
 65/65 anonim ***** válasza:

"Nem adom fel..."

igen sajnos a GYIK gyűjtőhelye az ilyen embereknek....

2013. aug. 7. 15:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!