Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha olyan barátnőm, aki tényleg az esetem?
Csak az olyan lányoknak szoktam tetszeni, akik nem igazán az eseteim. Nem azt mondom, hogy nem vonzódom hozzájuk, de valahogy nem akarok velük kapcsolatot. Olyan furcsának érezném bemutatni a haveroknak, családnak, ha közben nem is az olyan lányok tetszenek, mint ő. A probléma csak az, hogy akik tényleg tetszenek, azok nem ilyen srácot keresnek, mint én.
Mivel nem akarom a lányokat becsapni, inkább nem is járok senkivel. Egy-egy szexkapcsolat néha összejön, persze nem olyan lányokkal, akik az ideálok, de azért vállalhatóak. Bár nem vagyok egy túl romantikus fajta, nagyon hiányzik az, hogy valakire ránézhessek, és érezzem, hogy igen, pont ő kell nekem és csak őt szeretem, hogy megmutathassam a világnak, hogy ez a lány a barátnőm.
Néha találkozni az oldalon hasonló esetekkel, de főleg tinik esetében. Én viszont már 20 felett vagyok.
Ez csak a szépeknél működik... A rondáknak a legalja kategórián belüli futottak még low budget csajok maradnak.
a rondák ugyan úgy fel tudnak szedni szép nőket
amúgy meg kérdező ne legyél már kishitű önsajnáltató negatív kislány, kicsit sem férfihez méltó a viselkedésed és a nőknek férfi kell nem olyan aki nem tudja megoldani a problémáit csak siránkozni rajta
és mi ez a hozzáálás hogy nem olyat keresnek mint te?? honnan tudod te ezt??
pusztán gyáva vagy odamenni és lökni neki a szöveget és ez az ürügy hogy úgyse jönnél be nekik....
amúgy ez a kérdés gondolom költői, mert te vagy az egyetlen aki akármit is tehet az ügy érdekében.
F
Mármint egy ronda és CSÓRÓ csávót... Mert sok undorító trotty van aki a pénzével összeszed bármilyen csajt...
Még nehezeítésnek mondhatnák, hogy egy ronda, csóró és átlag vagy azalatti farokmérettel... Na ugy aztán az abszolút 0% esély.
57, 58,
kur.rva negatívak vagytok ennyi az egész....simán fel lehet szedni jó nőt csúnyán és átlag keresettel....sőt a pénznek nincs is semmi vonzalomkeltő hatása, csak sokan összekeverik a pénzzel járó hatalommal
és ha már így okoskodtok mondjátok már el kérlek hogy hány csajjal beszéltek naponta, vagy egyáltalán hogy megy a csajozás?? (gondolom ilyen hozzáállásalt megy otthon a hoki meg a siránkozás hogy nincs nő....)
tudok példát mondani de nem értek vele semmit, mert én ismerem ti meg nem
és ha mutatnék is példát akkor is lenne valami kifogástok hogy "de hát ő... én meg...." stb
szánalmas hogy így lealacsonyodtak a férfiak....
"és ha már így okoskodtok mondjátok már el kérlek hogy hány csajjal beszéltek naponta, vagy egyáltalán hogy megy a csajozás?? (gondolom ilyen hozzáállásalt megy otthon a hoki meg a siránkozás hogy nincs nő....)"
Naponta beszélek lányokkal, már ha ismerősök is számítanak. A csajozásról annyit, h ha kezdeményezek, v azonnal elhajtanak, v elkönyvelnek barátnak. Szemezni is rendszeresen próbálok lányokkal, de mindig elkapják a tekintetüket. Soha nem mosolygott még vissza rám egyetlen lány se. Elég lesz ennyi?
"tudok példát mondani de nem értek vele semmit, mert én ismerem ti meg nem"
Tehát nem tudsz példát mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!