Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni. Rám érti ezeket?
17 vagyok és van egy 24 éves barátom. Tisztességes munkája van, muszáj megbecsülnie a pénzt. Nagyon szeret, még a csillagokat is lehozná nekem az égről. Én személy szerint nem vagyok szerelmes, de nagyon szeretem. Már jóval több mint 1 éve vagyunk együtt.
Na most mostanában, sokszor vannak olyan kijelentései, mint amikor fölhívott a munkából, hogy olyan jó neki, hogy most egyedül van, akkor valamelyik nap, hogy örül, hogy nem mentünk nyaralni, mert most tuti megbánta volna, nem tudná miből megcsináltatni az autóját, meg hogy a minden nap csak erőlteti, hogy jól érzi magát.
Sokszor nagyon rosszul esik és nem tudom eldönteni, hogy ezeket rám érti-e? Tudom ilyen rosszul állni, anya és apa munkanélküliek.
"Olyat meg hogy mondhat, hogy egyedül jobban érzi magát?
Ha szeretne, nem mondaná ezt, szerintem kérdezz rá és beszéljétek meg ezt."
De mondhat. Nyilván ha így fogalmazta meg, az eléggé faragatlan. Ennek ellenére, egy kapcsolat alapköve két ember, tehát tiszteletben kell tartani azt is, ha éppen egyikük egyedül szeretne lenni. Van, aki zárkózottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!