Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Me tudom-e menteni valahogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Me tudom-e menteni valahogy a családom?

Figyelt kérdés
A feleségem flörtölget sms-ben van két csodálatos gyerekünk 2-5 évesek fiuk 10 éve vagyunk együtt most megyek külföldre dolgozni nagyon fáj azt mondta azért mert elhanyagoltam ez igaz is gondoltam hogy öngyilkos leszek mert félek nem tudok majd jó apuka lenni a távolból. Mit tegyek? Nagyon szeretem mindhármukat szenvedek nagyon. anya azt mondja idő kell neki.
2013. aug. 4. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:

1: magyar helyesírásban a vesszök csodára képesek.

2: kémkedni nem gáz, nahem haszos és célra vezetö.

>>>>>kérd meg haverod hogy ellenörizze néha. Vagy egyéb ezkörrel tudod figyelni gps-el a mogását. Különbözö rejtett kamerákal neten élöben figyelheted a házad. Dolgozni mész. Keresed a kenyérre valót a családnak. ......jó apa vagy.

2013. aug. 4. 10:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Az anya azt mondta, idő kell neki és azért van, mert elhanyagolod.

Na most ez két dolog miatt lehet: próbált szólni a bajairól, törődés igényét jelezni, de nem kapta meg, mert te csak magaddal foglalkoztál. Másik opció, hogy szerelmes lett valakibe, és ezzel magyarázza ki magát.

Teljesen mindegy, melyik opció áll fent, ne is érdekeljen, nem éri meg vele foglalkozni. Ha a problémák már több mint fél éve tartanak, akkor javaslom, hogy mondd meg neki, hogy sajnálod, de nem tudsz több időt adni, flörtölgessen csak nyugodtan, téged már nem érdekel.

2013. aug. 4. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon tömör. Kifejtenéd?
2013. aug. 4. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!