Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomul rám egy férfi. Ezzel nincs is probléma, de az a férfi a tanárom! Nagyon kérlek olvassátok végig és adjatok valami tanácsot! Mit tegyek? És ha megteszem, mi lesz jövőre? 17/L
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem egy elég kínos dologban. Szóval kezdem az elején. 17 éves lány vagyok most leszek 18. Az iskolában kezdődött, pontosabban német órákon egy éve. Új tanárt kaptunk, 25 éves férfit. Ezzel nincs is semmi probléma, de kb egy hónap után kezdtem észrevenni hogy valami nem stimmel. Akárhányszor felnéztem ő nézett, ha találkozott a tekintetünk mosolygott és volt hogy kacsintott is. Ha valamit fel kellett olvasni biztos hogy én olvastam. Egyszer felszólaltam szimpla hülyeségből: ,,Most komolyan? Miért mindig én?!"- a válasz ez volt: ,, Mert szeretem hallani a hangját. ". Itt sokkot kaptam és ez így folytatódott sőt... Az egyik verseny után kezet fogtunk és mielőtt elengedte volna végig simított a kézfejemen, a szemembe nézett és szinte suttogta hogy ,, Gratulálok. Csodálatos volt. " Ilyet többet nem csinált de a nézések, mosolyok, kacsintások maradtak egész évben. Másik történet mamámnál voltam nyáron, aki elküldött egyik délután a boltba. két hatalmas zacskóval cammogtam hazafelé és valaki megszólított a hátam mögül:,, Nem kell segítség?"-hát kiállt ott persze hogy ő (Mint később megtudtam ő abban a faluban lakik)Hiába mondtam hogy nem boldogulok, kikapta a kezemből és hazáig kísért. Együtt mentünk és természetesen beszélgettünk mindenféle sablonos dolgokról: Hogy telik a nyár? stb. Aztán megkérdezte csak úgy mellesleg: ,, Van barátja?". Köpni nyelni nem tudtam rávágtam egy kurta nemet. Innentől elégé felbátorodott a végén ott tartottunk hogy meghívott vacsorázni. Elégé kiakadtam és nem is palástoltam ezt. Megkérdeztem hogy tudja egyáltalán hogy még egy évig tanítani fog?! Simán rávágta hogy tudja és vállalja a kockázatot. Úgy tátogtam mint egy hal, a legvégén odaadta a telefon számát és egy angyali mosolykíséretében csak azt mondta: ,, Gondold át!" Nyomott egy puszit az arcomra és ott hagyott a kapuban.
Leszögezem hogy megremeg a térdem tőle ( főleg ha öltönyben van ez gy nagy hibám), bevallom hogy számomra pont az ideális férfi, de mégis a tanárom!!A problémám az hogy biztos vagyok abban hogy ha nem az lenne beadnám a derekam. Ez két napja történt. Kérlek adjatok valami tanácsot!
Ha képes várni egy évet akkor onnantól gond nélkül mehet a kapcsolat.
Ha viszont te nem tudsz várni akkor szigorúan TITOKBAN!
De inkább az első opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!