Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog "ajándékot" visszakérni 1 éve lezárt kapcsolatból?
Figyelt kérdés
Irt az exem,h tartozom neki egy csomó pénzzel, mert én megígértem,hogy visszaadom neki majd. Ezek nem kölcsönök voltak,hanem amit rám költött mikor nem volt munkám a kapcsolat alatt. De én ezalatt mindent elintéztem helyette és a munkáit is én szereztem,ami manapság nem könnyű és abból vt bevétel. Illik / lehet visszakérni pénzt régi kapcsolatból ? Akkor nem kellett neki, most kell..2013. aug. 3. 14:44
11/21 anonim válasza:
Ha valóban nem kölcsön volt, akkor ez kicsinyes és szánalmas dolog.
12/21 anonim válasza:
Mondd neki h akkor fizessen ki neked minden szexet :D
13/21 anonim válasza:
attól függ, milyen értékről van szó?!
15/21 anonim válasza:
Ez egy pitiáner alak, szard le.
16/21 A kérdező kommentje:
ez is igazolja,hogy jó döntés volt a szakítást kezdeményezni és aztán meglépni.....
2013. szept. 6. 14:33
17/21 A kérdező kommentje:
szerintem az érték itt mindegy.... bár nem volt sok, ami relatív persze,hogy kinek mi a sok... mondjuk 300.000 a négy év alatt ?! Szerintem ez nem változtat azon,hogy van-e "joga" visszakérni bárkinek is bármit egy lezárt kapcsolatból.
2013. szept. 6. 14:35
18/21 anonim válasza:
Van róla papírja, hogy ennyit adott neked kölcsön? Vagy tán szerződése? Ha nincs akkor csak fogja be a száját és üljön a fenekén...
19/21 anonim válasza:
Hát lehet te vagy a pénzes kva.. ha elköltötted mindenre a pénzét akkor én meg is pofoználak. Az én családom az ilyen emberek miatt ment tönkre! Gratula
20/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, semmi olyasmi szitu nincs,mint amire te gondolsz. Ez egy egyszerű "mezei" kapcsolat vt, senki nem tett senkit tönkre és nem a pénzről szólt... Persze mindenbe bele lehet magyarázni valamit és kötni,de a felső megfogalmazásban minden fontos benne van. Se több, se kevesebb a dolog. Egyszer csak jött az eMail hogy kéri a pénzt.
2013. okt. 11. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!