Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm már nem hisz a kapcsolatokban, hogy segíthetnék neki?
Na jó nem a barátnőm, de együtt voltunk fél évig, viszont a szakítás óta is ugyanúgy maradt minden, sőt sokkal inkább megerősödött a kapcsolatunk. Nagyon szeretném, ha újrakezdenénk.
Folyton ezt mondogatja, meg hogy nagyon bizalmatlan a férfiakkal szemben, és ezen nem is tud változtatni, és higgyem el, hogy ez nekem is csak szenvedés lenne, meg hogy ő soha nem akar esküvőt, meg elköteleződést, mert nem az a vágya, hogy pár év után valaki úgy nézzen rá, mint egy megunt nőre stb..
Tudom, hogy ezeket nem mondja komolyan, és minden vágya egy kapcsolat, de nagyon fél, látam rajta.
Hogyan lehetne ezen változtatni?
Egyébként nem ilyen típus, egy mindig vidám, laza lány (ezeket is úgy adja elő), odavan érte mindenki, aki csak ismeri, emellé gyönyörű is, nem is értem, hogyan lehetnek ilyen komplexusai.
Mit tehetnék, hogy bízzon bennem teljesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!