Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti hozzámennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mirellus kérdése:

Lányok! Ti hozzámennétek egy muszlim vallású férfihoz?

Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 22:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%

Igen, de csak abban az esetben ha Én lehetnék az első felesége, és természetesen, ha szeretném.

Mert hát valjuk be lányok, kinek nem tetszene az ha tetőtöl talpig aranyba volna, és szólgálólányok intéznék helyettünk a munkát meg stb.

Hogy az utcán nem vehetnél fel seggig érő szoknyát meg hasig érő dekoltos blúzokat szerintem az kibirható azért a személyért akit igazán szeretsz:)

2013. aug. 2. 23:18
 12/25 A kérdező kommentje:
A ruhát már megbeszéltük,csak a Szülei előtt kéne kicsit szerényebben öltözni,ő imádja a kicsit csajosabb rucikat.Természetesen én lennék az első (és egyetlen) felesége,egyedül a vallásuktól tartok egy kicsit...:)
2013. aug. 3. 04:01
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem a vallástól függ az ember személyisége.. :) De persze a szokások eltéröek de az nem számit ha szeretik egymást :)

tehát igen. Én hozzá mennék :)

2013. aug. 3. 04:04
 14/25 anonim ***** válasza:
AMugy elöbb jobb mindent megtudni a muszlim vallásról s utánna belevágni :D
2013. aug. 3. 04:05
 15/25 A kérdező kommentje:
Igen,mindenképpen utánanézek.Köszönöm a válaszod.:)
2013. aug. 3. 06:11
 16/25 anonim ***** válasza:
82%
soha
2013. aug. 3. 06:20
 17/25 anonim válasza:
44%
"a kecske tobbet ér a nonél" nagggggggyon unom ezt a hulyeséget,meg hogy "értem 8 tevét is igértek" elég ebbol...és miért takarják el? Azírt hogy más ne lássa!Es azzal bajotok van ha például a no megcsalja a férfit és ezért buntetés jár?MINEK MEGCSALNI.ha van férjed egyszeruen nem kell ilyet tenni.De amugy ez a kérdés szerintem hulyeség,mert aki nem fogadja el ezt a kulturát az inkább ne is menjen ilyen országba ami nem neki valo.
2013. aug. 3. 13:57
 18/25 anonim ***** válasza:
58%

"Mert hát valjuk be lányok, kinek nem tetszene az ha tetőtöl talpig aranyba volna, és szólgálólányok intéznék helyettünk a munkát meg stb. "

Te miről beszélsz, itt most nem kizárólag a szaudiakról volt szó....én éltem kinn, láttam, hogy élnek a palesztinek, egyiptomiak és jordánok. Köszi, nem kéne sem az sem az arany meg a szolgák. A saját demokratikus jogaim kellenének. Meg agymosás mentes tanulás. Meg karrier. Ami pedig a megcsalást illeti, nos én sosem csalnám meg a párom, de attól függetlenül nehogy már jogilag büntessék a hűtlenséget. Menjetek már, onnan, hogy nekem csadort tesznek a fejemre, a demokratikus jogaimnak annyi. Ez van. Nem való értelmes európai nőnek az iszlám. Le lehet pontozni, nem érdekel.

2013. aug. 3. 14:07
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Igenis nagyon számít, ha egy eltérő vallás- és értékrendű embert választasz. Az iszlám NEM csak vallás hanem egy életforma, életmód, amit nem lehet lelegyinteni, elbagatellizálni, mert akárhogy is, de a szerelmes rózsaszín felhő sosem tart örökké és előkerülnek a sérelmek pl hogy a férfi nem fog soha nőnapi virágot adni stb stb. És ez csak egy hangyányi dolog volt, porszem a sivatagban. Ajánlom figyelmetekbe ugyanilyen kérdések olvasgatását, és egy tanult muszlima véleményét, amit egyszer nagyon szépen és alaposan taglalt. Majd ő jelentkezik és ír, ha akar, in sha Allah.
2013. aug. 3. 19:38
 20/25 A kérdező kommentje:
Hát,itt nagyon kettéoszlanak a vélemények...igazából a párom tunéziai,ugyanúgy kapok tőle virágot mint bárki más,sőt van hogy csak úgy megajándékoz mert szeret.Nemis tudom hogy jönnek ide az ilyenfajta dolgok,merthogy a valláshoz biztos nem tartoznak.Szolgákat sem tudom honnan vettétek :D A muszlimok mélyen vallásosak,váltani nem fog,ezt én is tudom,és megcsalni sem szándékozom,máskülönben nem gondolkodnánk az esküvőn.A válaszokat köszönöm,majd elolvasom egy-két könyvet a muszlimokról.:)
2013. aug. 4. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!