Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan nők, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők, akiknek muszlim a férjük? Tapasztalatok? (nem rasszista kommentek érdekelnek)

Figyelt kérdés
Van egy muszlim férfi barátom, de nem sokat beszél a vallásáról, sőt, nagyon ritkán említi. Érdekelne, hogy hogy bánnak a nőkkel, stb. Mert lassan 2 éve ismerem, és eddig ő a legrendesebb férfi akit valaha megismertem.
2013. jún. 22. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátnôm férje az.Nagyon rendes ember,sokat dolgozik,ritkán van otthon,de imádja a családját.Az összes népszokást megtartja még itt,ebben az országban is.
2013. jún. 22. 22:05
 2/9 anonim válasza:

Hát elég sok rosszat lehet róluk hallani . Nőket nem teljes jogú emberként kezelik . Vallásuk korlátozza a nők szabadságát ( öltözködés , viselkedés, családban betöltött szerep ) Ha a házasság megszakad viszik magukkal a gyereket általában !!

Igyekeztem elfogadható nem rasszista választ írni

2013. jún. 23. 00:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Itt is leírom, mint sokadszorra: hidd el, kedves Kérdező, nem kompatibilis a magyar kultúra az iszlám életfelfogással. Egyszerűen ég és föld. És nagyon nagy szerelemnek kell lennie, hogy működjön a dolog. És a férfi hite annyira stabil az iszlámban, hogy szinte nulla százalék az esélye, hogy a nő miatt vallást váltson, mert az iszlám nem kizárólag vallás, hanem életforma. Szóval általában a nők veszik fel. Viszont nem igaz az elnyomás, nem igaz a kényszer, amit a filmek hangoztatnak, viszont mindenhol vannak elmebeteg férfiak, ezt szem előtt kell tartani. Ajánlatos megismerni a férfit. Még valami:

ha a férfi nem beszél a vallásáról, akkor próbáld meg finoman kérdezni, érdeklődni; kérdezd, hogy náluk hogy bánnak a nőkkel. Egyáltalán, nős? ha nős, ne várd, hogy a barátod lesz. Ha a felesége otthon van, ne várd, hogy kitárulkozzon. Ha európaiul szólva menyasszonya van, akkor se várj sokat. Ha viszont független, akkor meg nem téged szántak a feleségének. Ha ez áll fenn, elképzelhető, akkor azért tartsd a távolságot.

Ha nem fekszel össze vele, nem mászol rá, erkölcsösen öltözködsz, akkor valószínűleg értékelni fog. Komolyan. (Bocs az utolsó mondatbeli megfogalmazásokért, de a nagyon sok magyar lány így viselkedik, nem tudhatom, hogy milyen vagy, előre is elnézést kérek).

2013. jún. 23. 10:04
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat

3.kommentelő, nem, nem nős az illető, és barátnője sincs egy ideje. A helyzet az, hogy ő szerelmes belém, de nekem van barátom, ezért elfogadja, hogy csak barátok vagyunk (az egyik legjobb barátom). Igen, ezt megfigyeltem, hogy a szexről és az ilyen dolgokról nem sok szó esik (a kora ellenére még szűz, ami nekem elég meglepő volt, de gondolom ez náluk normális). Ami a vallást illeti, csak olyankor esik róla szó, amikor épp elmegy imádkozni, vagy volt eset h többet ivott a kelleténél, és mondta, hogy neki nem szabadott volna.

Ő az egyik ember az életemben, aki a legszebben bánik velem, és mindig ott van ha szükségem van rá. Ezért kérdeztelek meg titeket is, hogy mi a véleményetek a muszlimokról, mert érdekel h ez csak amolyan álca? Mert sajnos ha megemlítjük h muszlim, a legtöbben rögtön arra gondolnak, hogy verik a nőket, elnyomják őket (nem vagyok abszolút rasszista, ezért is érdekelnek ilyen témák, szeretnék minél többet tudni a kultúrákról, stb). Ő az egyetlen muszlim akit ismerek, ezért nem tudom kihez/mihez hasonlítani

2013. jún. 23. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon nagoyn sok tényezőből áll ez össze. IGen az egyik kommentelő írta hogy elmebetegek vannak itt is ott is... Az sem mindegy melyik országból származik mert más Marokkóban és más Iránban a helyzet, és hogy az iszlám melyik irányzatát követi ez sem mellőzendő. Én nagyjából úgy mondanám hogy ismerek sok olyan "keresztényt" aki jár misére de alázza az asszonyát veri a gyerekét. Érdekes dolog ez a "iszlám vallásúak verik az asszonyt", mert lehet hogy egy konzervatívabb iszlám államban ahol az iszlám törvénykezés működik nem lesz ennek következménye mert mondjuk az az ítélet hogy az asszony megérdemelte a büntetést. De más akár európai jogrendű országban hiába iszlám azillető ugyan úgy elmeszelik. Legyen az ember bármely vallású érzelmei gondolatai vannak. Az egy helyzet hogy a Közel-Keleten alakult ki ez a vallás a fennmaradás miatt..
2013. jún. 28. 12:17
 6/9 A kérdező kommentje:
egyébként Szudánból származik az illető
2013. jún. 29. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:
kérdező: muszlima vagyok, keress meg privátban.
2013. jún. 29. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem muszlim. Nagyon rendes ember és nagyon jól bánik velem. Néha már túlságosan is :D Például múltkor moziban voltunk és megkérdezte, tetszett-e a film, mondtam, tetszett. Visszakérdeztem erre az a válasz, "ha neked tetszett, akkor nekem is". Meg napi szinten mondja, hogy az én boldogságom az ő boldogsága is. Aranyos, csak néha ilyenkor hozzávágnék valamit. A napokban meg mivel ramadán van és betartja, ezért próbálnék én is nem enni előtte. Mármint rosszul érezném magam, hogy tudom hogy ő éhes, én meg előtte eszek. Így viszont félóránként megkérdezi, hogy ne csináljon-e valami kaját nekem.

Egyébként nem kell csadorban járkálnom, munkát is ő segített találnom. Vallásról annyit, hogy próbálna téríteni, de megmondtam, hogy tisztelem a vallását, de én a sajátomban hiszek. Egyébként nincs belőle probléma.

2013. aug. 1. 00:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem tartsd távol tőle magadat, hidd el, jobban jársz. Létezik a titkosszolgálat, és aki muzulmánokkal kerül közösségbe arra ráfókuszálnak.

Nekem a nagynéném egy palesztín terroristához ment feleségül, én meg zsidó vagyok. Ha a zsidóság és Izrael szóbajön, akkor egyből jön az anticionizmus és a radikális muzulmánság belőle...

2015. máj. 12. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!