Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinál ilyet egy csaj?
Figyelt kérdés
30 éves, 2 éve jártunk pár hónapig. Azóta nem beszéltünk, nem tudunk egymásról semmit. Karácsonykor mindig küld képeslapot, születésnapomon pedig mindig megköszönt sms-ben (ez csak azért fontos, mert nem személytelenül a facebookon ír az üzenőfalamra).
Szerintetek miért csinál ilyet? Én nem keresem, bár mindig megköszönöm a köszöntéseit, de ennyi. Érdekelnének a válaszaitok...
2013. aug. 2. 16:17
1/9 anonim válasza:
Gondol rád..most hogy már csak barátként vagy újra összejönne veled,ezt neked kell kideriteni :)
2/9 anonim válasza:
Ez érdekes, nem vagyok még ugyan 30, de nő vagyok. És azoknak küldenék ilyet, akikkel valamilyen külső okból nem működött (távolság, stb.), és ezért sok a szép emlék, amit sosem felejtek el, csak egy gesztus.
De leginkább annak, akit mindennek ellenére is szeretek. Csak mondjuk fájna vele újra összejönni, ezért csak így, finoman.
3/9 anonim válasza:
én minden exemmel ezt csinálom szinte, pedig nem akarok tőlük már semmit, sima udvariasság.
4/9 anonim válasza:
Én is pl. köszönök nekik, de minek kívánnék boldog karácsonyt képeslappal annak, akihez semmi közöm?
5/9 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy felköszönt külön, de a képeslapot én se értem. Lehet, hogy neki ez csak egy fura szokása, hogy minden barátjának képeslapot küld, de lehet, hogy még sokat gondol rád csak nem meri felvenni veled a kapcsolatot. Mért lett vége a kapcsolatnak? Én a helyedben felvenném vele a kapcsolatot és finoman puhatolóznék, hogy mi a szándéka.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én sem értem.... Amúgy nem hiszem, hogy minden volt barátjának küld (vagy bedob) képeslapot - azt is ráadásul név nélkül.
2013. aug. 5. 14:35
7/9 anonim válasza:
Név nélkül küldte a képeslapokat? Akkor honnan vagy olyan biztos benne, hogy ő volt? Lehet, hogy nem is ő az, hanem valaki más.
8/9 A kérdező kommentje:
Bocs, pontosítok. Feladó nélküli borítékba tette a képeslapot, a képeslapot viszont már aláírta.
2013. aug. 5. 21:57
9/9 anonim válasza:
Értem, lehet, hogy csak nem akarta megcímezni, mert gondolta úgyis rajta van a képeslapon kitől van. Én a helyedben mindenképp felvenném vele a kapcsolatot és finoman puhatolóznék, hogy érez-e még valamit vagy csak barátként tekint rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!