Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért csinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinál ilyet egy csaj?

Figyelt kérdés

30 éves, 2 éve jártunk pár hónapig. Azóta nem beszéltünk, nem tudunk egymásról semmit. Karácsonykor mindig küld képeslapot, születésnapomon pedig mindig megköszönt sms-ben (ez csak azért fontos, mert nem személytelenül a facebookon ír az üzenőfalamra).

Szerintetek miért csinál ilyet? Én nem keresem, bár mindig megköszönöm a köszöntéseit, de ennyi. Érdekelnének a válaszaitok...

2013. aug. 2. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondol rád..most hogy már csak barátként vagy újra összejönne veled,ezt neked kell kideriteni :)
2013. aug. 2. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, nem vagyok még ugyan 30, de nő vagyok. És azoknak küldenék ilyet, akikkel valamilyen külső okból nem működött (távolság, stb.), és ezért sok a szép emlék, amit sosem felejtek el, csak egy gesztus.

De leginkább annak, akit mindennek ellenére is szeretek. Csak mondjuk fájna vele újra összejönni, ezért csak így, finoman.

2013. aug. 2. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
én minden exemmel ezt csinálom szinte, pedig nem akarok tőlük már semmit, sima udvariasság.
2013. aug. 2. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is pl. köszönök nekik, de minek kívánnék boldog karácsonyt képeslappal annak, akihez semmi közöm?
2013. aug. 2. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy felköszönt külön, de a képeslapot én se értem. Lehet, hogy neki ez csak egy fura szokása, hogy minden barátjának képeslapot küld, de lehet, hogy még sokat gondol rád csak nem meri felvenni veled a kapcsolatot. Mért lett vége a kapcsolatnak? Én a helyedben felvenném vele a kapcsolatot és finoman puhatolóznék, hogy mi a szándéka.
2013. aug. 5. 12:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én sem értem.... Amúgy nem hiszem, hogy minden volt barátjának küld (vagy bedob) képeslapot - azt is ráadásul név nélkül.
2013. aug. 5. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Név nélkül küldte a képeslapokat? Akkor honnan vagy olyan biztos benne, hogy ő volt? Lehet, hogy nem is ő az, hanem valaki más.
2013. aug. 5. 19:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocs, pontosítok. Feladó nélküli borítékba tette a képeslapot, a képeslapot viszont már aláírta.
2013. aug. 5. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Értem, lehet, hogy csak nem akarta megcímezni, mert gondolta úgyis rajta van a képeslapon kitől van. Én a helyedben mindenképp felvenném vele a kapcsolatot és finoman puhatolóznék, hogy érez-e még valamit vagy csak barátként tekint rád.
2013. aug. 7. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!