Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gyerekes egy kicsit amit csinál a csaj?
Figyelt kérdés
összejöttem volt barátnőm volt pasjiával.(akiről kiderült,h nem is volt olyan jó barátnő,kibeszélt a hátam mögött meg lehordott mindennek).Mikor együtt buliztunk az osztálytársaimma,direkt arrajött megnézni,h ott van e a srác is.most pedig,hugommal van egy koliba.ott meg elkezdtek hangosan beszélni rólam,majd,h a barátom azt mondta neki mikor szakitottak,h örökké várni fog rá.Szerintem kicsit gyerekes amit csinál.holott ő hagyta ott a srácot egy másik srácért aki 4évvel fiatalabb nála.Én 19, a barátom:21, a csaj:22,2010. szept. 16. 22:10
2/7 anonim válasza:
ez egy számtani sorozat. a csaj hamarosan anyuka lesz.
22 éves. először 21 éves fiú. most 18 éves fiú. (3mal csökkent) a következő? 15 éves fiú, utána 12 éves fiú, aztán 9 éves fiú, majd 6 éves fiú, a 3 éves fiú pedig már valószínű a gyereke lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
azért foglalkozom vele,mert engem lehord mindenféle ribancnak,de azzal nem dicsekedik,h megcsalt a volt barátját.meg,h ő kibeszélt engem a hátam mögött.hát szerintem az ilyen nem barátnő....
2010. szept. 16. 22:23
4/7 anonim válasza:
Jellemhibás a csaj.Jódolgában már nem tudja mit csináljon.Egy seggberúgás kéne neki,egyből észhez térne.
5/7 anonim válasza:
Szerinted nem gyerekes a gyakorikérdéseken árulkodni?
6/7 anonim válasza:
Manapság már ritka az olyan barátság vagy barátnők akik a háta mögött nem beszélnék ki a másikat,meg most divat az is hogy a legjobb barátnők és barátok,feladják a barátságukat az éppen legjobb barátjuk vagy barátnöjük,barátjáért avagy barátnőjéért..
7/7 anonim válasza:
Sztem mindketten azok vagytok "ez ezt mondta az aztmondta ezt csinálta azt csinálta és huu de szemét..."
19 éves emberről azt hinné az ember hogy érettebb ennél ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!