Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha nem azon jár az eszem az első találkozáskor hogy megfektessem?
Azt vettem észre az évek során, amikor megismerek egy nőt, valahogy ösztönesen eszembe se jut az, hogyan fektetném meg, hú de jó feneke, melle van, meg ilyesmik. Egyszerűen mint embert szoktam nézni őket a kezdeti szimpátia és a kölcsönös vonzalom mellett. A barátaim azzal húznak hogy biztos meleg vagyok, mert nekik a mell-fenék mustra az első, már azonnal elképzelik az első ágyjelenetet. Én nem így vagyok vele. Simán el tudok tölteni egy ebédet egy nővel, jót beszélgetünk, jól érezzük magunkat. Ez nem azt jelenti hogy nem bókolok vagy nem veszem észre mint nőt, csak nem "teperek", ájulok el csupán azért mert csinos. Mit gondoltok?
26/F
Nem hiszem, hogy 26 lennél, ennyi idősen az embernek már van kialakult értékrendje, határozott véleménye, önismerete.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!