Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz ha nem azon jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha nem azon jár az eszem az első találkozáskor hogy megfektessem?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre az évek során, amikor megismerek egy nőt, valahogy ösztönesen eszembe se jut az, hogyan fektetném meg, hú de jó feneke, melle van, meg ilyesmik. Egyszerűen mint embert szoktam nézni őket a kezdeti szimpátia és a kölcsönös vonzalom mellett. A barátaim azzal húznak hogy biztos meleg vagyok, mert nekik a mell-fenék mustra az első, már azonnal elképzelik az első ágyjelenetet. Én nem így vagyok vele. Simán el tudok tölteni egy ebédet egy nővel, jót beszélgetünk, jól érezzük magunkat. Ez nem azt jelenti hogy nem bókolok vagy nem veszem észre mint nőt, csak nem "teperek", ájulok el csupán azért mert csinos. Mit gondoltok?

26/F

2013. aug. 2. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, ez miért lenne gáz.
2013. aug. 2. 15:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Örülnék ha több ilyen pasi lenne.
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok. És eddig totálisan sikertelen... Lehet benne valami, hogy emiatt nem vesznek férfi számba.
 4/13 anonim ***** válasza:

Te vagy a normális,akárhiszed,akár nem.

Miért nem avgy Győr-Moson-Sopron megyei,17-18 éves fiú?:DD

Én el lennék veled,az is biztos.

5/13 anonim ***** válasza:
34%

Most azt várod, hogy mindenkinek essen le az álla, mert felvázoltál egy normális magatartás formát? :D

Elég szánalmas, hogy így próbálsz csajozni, ez olyan mintha beírnám, hogy milyen ügyes fiú vagyok még nem öltem embert ez most jó?

Idióta -.-

2013. aug. 2. 15:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ez nem fekete, vagy fehér. Én azt értékelem, ha egy pasi jól érzi magát a társaságomban, jókat tudunk beszélgetni, kíváncsi rám emberileg IS, de attól még kívánatosnak érezhetem magam mellette...

Arról nem beszélve, hogy nekem (sajnos) volt olyan pasival dolgom, akinek kevésbé volt fontos a szex, és hosszú távon teljesen meg is szűnt a szexualitás a kapcsolatunkban, szét is mentünk emiatt. Én nem annyira rajongok már a "lelkizős" pasikért, vagyis tudjunk beszélgetni is, de attól még akarjon megfektetni is! :)

2013. aug. 2. 15:12
 7/13 A kérdező kommentje:
#5: Nem akarok itt csajozni! Eszembe se jutott! Csupán már annyian b*aszt*tnak azzal hogy meleg meg furcsa vagyok hogy már tényleg nem tudom normális e a viselkedésem
2013. aug. 2. 15:15
 8/13 anonim ***** válasza:
De ennyire?:O *am én válaszoltam már*
2013. aug. 2. 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
bocsi, de ezek szerint te egyszerűen b*zi vagy csak nem jöttél rá soha...
2013. aug. 2. 15:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Az a gáz aki nem ilyen, mint te. Lehet baráti kört kéne váltanod, ha lenne kapcsolatod tuti megfurnák...

22/N

2013. aug. 2. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!