Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátnőm anyjának, vagy apjának is vigyek valamit első találkozáskor?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 22:30
1/9 anonim válasza:
2kecskét meg egy borjút szokás XD
2/9 anonim válasza:
egy üveg jó bort az egész családnak.elegáns,letisztult,udvarias
4/9 anonim válasza:
Egy üveg pia,meg egy csoki,vagy virág.
5/9 anonim válasza:
A párom első találkozáskor anyukámnak bonbont vitt, apukámnak egy üveg bort.
6/9 anonim válasza:
első találkozáskor ne!!! mint ahogy rózsát sem szokás a lányoknak vinni elsőre, mert ez már nem az a kor... semmiképpen, mert kínos lehet az ilyesmi, elsőre. esetleg vigyél egy üveg fantát vagy valami nagyon lightosat, és ne feszengj. :)
7/9 anonim válasza:
Igen, mert nagyon jól veszi ki magát :) Az első benyomás fontos.
8/9 anonim válasza:
vagy vigyél mindkettejüknek, vagy egyiküknek se! :D ha csak anyuka kap, apu még a végén megsértődik :D
9/9 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy vagy mindkettőnek, vagy egyiknek sem. Egyébként nem muszáj, de azért szép gesztus vinni valamit. Én nagyon büszke voltam a páromra, hogy ez eszébe jutott neki, sokan ma már nem figyelnek oda az ilyesmire. Nemcsak a szüleimet, de engem is kellemes meglepetésként ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!