Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráerőltetem magam. Szerintetek mit kezdejek ezzel?
Mondtam a páromnak hogy ne csak hétvégéket töltsük együtt hanem hétköznap is beiktathatnánk, rendszeressé tehetnénk egy közös alvós vagy filmezős estét. Erre ő azt mondta hogy nekem könnyű mivel most nincs munkám ráérek őt ilyenekkel zaklatni mikor neki ezer más dolga van és én meg csak ráerőltetem magam. Ezt mondta. Ebből lehtt egy jó nagy veszekedés és nem beszéltünkpár napig de nagyon zavar hogy ilyen lekezelő volt nem tudom hogy belmenjek e egy újabb beszéljük meg dologba vagy mit csináljak? Az a baj hogy én jóval ragaszkodóbb vagyok mint ő és ezt nehéz összehangolni.
L/21
Hát ez egyértelműen annak a jele, hogy nem szeret téged, hidd el. Lehet ezt hosszan ragozni, de szerintem te is érzed, hogy így van.
Én a helyedben tovább lépnék (és nem csak úgy mondom, nekem se olyan volt a kapcsolatom 21 évesen, mint amilyenre vágytam, és 4 év után szakítottam. nem volt könnyű, de abszolút megérte, sokkal boldogabb vagyok azóta.)
Ne pazarold olyan férfire az életedet, aki nem érdemli meg.
Ha nagyon szeretek egy lányt/nőt és minél nehezebb az életem (munka, más jellegű problémák), annál többet szeretnék találkozni vele. Mivel feltölt, erőt ad a nehézségekben.
Kicsit nyálasnak tűnik, de nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!