Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ráerőltetem magam. Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráerőltetem magam. Szerintetek mit kezdejek ezzel?

Figyelt kérdés

Mondtam a páromnak hogy ne csak hétvégéket töltsük együtt hanem hétköznap is beiktathatnánk, rendszeressé tehetnénk egy közös alvós vagy filmezős estét. Erre ő azt mondta hogy nekem könnyű mivel most nincs munkám ráérek őt ilyenekkel zaklatni mikor neki ezer más dolga van és én meg csak ráerőltetem magam. Ezt mondta. Ebből lehtt egy jó nagy veszekedés és nem beszéltünkpár napig de nagyon zavar hogy ilyen lekezelő volt nem tudom hogy belmenjek e egy újabb beszéljük meg dologba vagy mit csináljak? Az a baj hogy én jóval ragaszkodóbb vagyok mint ő és ezt nehéz összehangolni.

L/21

2013. aug. 2. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

én, MAGAMBól kiindulva tudom csak azt mondani, hogy én is ilyen vagyok azzal a lánnyal akivel csak tengi-lengi van ... akit szeretek, azzal igyekeznék minél több időt tölteni

ti mióta vagytok "együtt" ?

2013. aug. 2. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha szereted akkor most neked kell lépned
2013. aug. 2. 14:59
 3/13 A kérdező kommentje:
3 éve.
2013. aug. 2. 15:00
 4/13 anonim ***** válasza:
szerintem sem szeret úgy ahogyan te őt. ha jobban szeretne akkor megoldaná,h. minnél többet legyetek együtt.
 5/13 A kérdező kommentje:
de mit lépjek ha szeretem?? Most hova tovább?
 6/13 anonim ***** válasza:
mond meg neki,h. te csak szerettél volna kicsit többet vele lenni.
2013. aug. 2. 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Viszont sajnos azt kevesen veszik észre,hogy ez valóban ráerőltetés.Ráadásul a lány írásán látszik,hogy nem egy összeszedett,jól szituált nőről van szó,hanem egy olyanról,akinek mindenféle tanulási nehézségei lehettek.Ha valakinek pedig ennyi a helyesírási hibája,akkor azzal az emberrel problémák lehetnek.Sokan ezt nem veszik figyelembe,nem érzékelik..stb.

Be kell ismerned,hogy ez a kapcsolat nem vezet sehova és 21 évesen illene belátnod,hogy kezdened kellene valamit inkább az életeddel,a jövőd megalapozásával,mert ha továbbra is így haladsz,ezeken a pitiáner kis dolgokon aggódsz 21 évesen,akkor nem lesz veled semmi.A végén odajutsz,hogy minden férfit elüldözöl magad mellől.

Sajnálom,hogy negatív kritikát kellett most olvasnod,de ezt én igazából építő jellegű véleménynek akartam szánni.

Elsősorban arra bíztatlak,hogy keress munkahelyet,és ne gondolkozz ennyit azon,hogy ez a férfi szeret-e eléggé!Éld át azt,amit ő,fáradj el a munkában a hétköznapokon,és megtudod,hogy a párod joggal élt a panasszal.Sokkal egyszerűbb lenne,ha összeköltöznétek majd,akkor bármikor munkán kívül tudnátok egymással foglalkozni.

Nem mindig a kérdezőnek kell igazat adni,hanem inkább fel kell nyitni a szemét,ÉS EZZEL SOKAT LEHET SEGÍTENI!Nem a pontozás a fontos,emberek,hanem a segítség,tudjátok?

2013. aug. 2. 15:08
 8/13 anonim ***** válasza:
az önállóság valóban hasznos dolog , érdemes megtanulni , megszokni , ebben igaza van az utolsónak
2013. aug. 2. 15:14
 9/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem összeszedetten fogalmaztam meg de szerintem a lényeg így is érthető. Tanulási problémáim nem voltak. Viszont igen nehéz friss diplomával munkát találni, mivel mindenhol több éves tapasztalatot kérnek. Másrészt tudom milyen dolgozni. Hisz főiskola alatt is dolgoztam, volt hogy 12 órás műszakom volt. De ez nem változtatott azon, hogy ne keressem a párom társaságát. Ráadásul pont most kellene hogy jobban figyeljen rám nem csak akkor amikor minden rendbe van hanem a "bajban" is. De köszönöm a véleményt.
2013. aug. 2. 15:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyan ez a helyzet csak én Fiú vagyok.Csak annyi különbséggel,hogy a barátnőm nem dolgozik de már egyre kevesebbet vagyunk együtt,én azt érzem,hogy már nem úgy szeret és mi is 3 éve vagyunk együtt.Én azt javaslom próbálj meg kitalálni valamit amit ő is szeretne vagy esetleg nem keresed egy darabig lehet rájön hogy mennyire hiányoznál neki.
2013. aug. 2. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!