Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobb van puszta baratsagnal a reszerol?
Figyelt kérdés
van egy elég jó fiú haverom és nagyon sokat sokmindenről el tudunk beszélni.mindennap beszelunk facebookon is,o ir ram. sokszor van hogy nézzük egymást,rám mosolyog es tobbszor is hozzam er(pl a vombomra teszi a kezet,belekarol a karomba stb)gondoltam arra is, hogy nem szeretne semmit mert nekem van barátom.de mindenki azt mondja h tetszem neki,meg a multkor utalt arra ,hogy ha alacsonyabb lennek akkor nem tetszene az neki(mert akkor ducibb is lennek) es regebb piasan azt is mondta h regota tetszem neki,mondjuk ezt biztosra nem vettem de a tobbi dologbol kiindulva szerintetek mi jatszodhat le a fejeben?2013. aug. 2. 13:10
4/6 anonim válasza:
azért nem biztos, de elég valószínű
5/6 anonim válasza:
AZ ember reszegen a legoszintebb, nincsenek gatlasok.::Ddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!