Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért álmodtam már megint vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodtam már megint vele?

Figyelt kérdés

Az exemmel, 9,5 hónapja szakítottunk. Nagyon csúnya vége lett, napokig sírtam miatta, mert nagyon szerelmes voltam. 1 évig voltunk együtt. És ő velem egykorú volt. Aztán erre rá másfél hónapra megismertem a mostani a barátomat, belé nem vagyok szerelmes, nem tudok az lenni/nem is akarok, de mégis nagyon szeretem. Ő 24 éves, szerelmes belém és még a csillagokat is lehozná az égről. 8 hónapja vagyunk együtt. Vele tényleg minden jó, boldog vagyok, szeretek vele lenni.

De mégis mostanában, úgy az utóbbi egy-két hétben rengetegszer eszembe jut a volt barátom. Felelevenítem a régi emlékeket, hogy milyen is volt vele lenni, milyen volt amikor az első csókom megkaptam stb. Ráadásul pár napja még vele is álmodok.

És ráadásul már megint megjelent az álmomban. Most azt álmondtam, hogy újra beszélünk, járkált, majd egyszercsak rám köszönt és mondta, hogy ne haragudjak. Beszéljünk, mert nincs olyan akivel tudna értelmesen.

Normális ez egyáltalán? Sehogysem tartjuk egymással a kapcsolatot azóta amióta szétmentünk, mert ő kijelentette, hogy soha többé nem akar látni és hogy szóba sem akar velem állni stb. Letiltott face-n ... Igazából nem különösebben érdekel, de közben mégis sokszor gondolok rá. Mással is előfordul?

Köszönöm előre a válaszokat!

17/L

2013. aug. 2. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted előbb utóbb borul a bili, arra készülj fel. (Szegény srác..) A volt barátodat illetően..szerintem felejtsd el. Amiket leírtál elég egyértelműek hogy nem akar veled lenni, ha meg mégis akkor majd ő keres.
2013. aug. 2. 12:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Tökéletesen megvagyunk a mostani barátommal és nagyon szeretem, csak nem szerelemből és ő is engem. Nem akarok én szakítani vele.

A volt barátom, meg már aboszolút nem érdekel és pont ezért vagyok arra kíváncsi, hogy miért álmodom vele.

2013. aug. 2. 12:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szimplán még kötődsz az exhez függetlenül attól, hogy hogy lett vége...

Én 7 éve voltam együtt egy sráccal, szintén csúnya vége lett (de nem megcsalás, vagy verés miatt)...de mégiscsak első szerelem, és másban is az első...

A mostani páromba a mai napig szerelmes vagyok (6 év), odavagyok érte. De én is nem régiben álmodtam az előbb említett ex-el...de mi nem beszélgettünk álmomban, ha érted mire gondolok...és a legrosszabb, hogy amikor ezt álmodtam a párom mellettem aludt...teljesen ki voltam bukva...ráadásul nem is tartom vele évek óta a kapcsolatot...Egy db-ig rosszul esett ez az álom, majd gyorsan ki is töröltem a fejemből, mert egy az hogy nem tudtam mire vélni, a másik meg hogy felesleges ilyenen agyalni, hogy vajon ez most jelent e valamit.

Szóval egy szó mint száz, szerintem ezzel nem érdemes foglalkozni. Más párod van, akivel elvagy, ez meg csak egy álom volt, se több se kevesebb...

2013. aug. 2. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!