Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akadnak ki a nők (még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadnak ki a nők (még az ismeretlenek is), ha at mondom, hogy nem akarok feleséget meg gyerekeket? (? ) F

Figyelt kérdés
Úgy néznek rám, mint egy ufóra, vagy szektásra... nem értem, miért gond az, hogy (már) nincs bennem vágy erre...

2013. aug. 1. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9#, dettó ugyanez! :D nagyon idegesítő
2013. aug. 1. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Attól függ hány éves vagy. Ha 20 felett, na az kellemetlen, mert sok problémád lesz így ismerkedés terén. Nekem a volt barátom mondogatta, hogy nem akar tőlem gyereket (hozzá tenném magától hozta fel a témát), majd kilyukadtunk, hogy nem is venne el. Hát ezt 5 hónapig vérző szívvel hallgattam, majd egy nagyobb ballépésénél fogtam magam és faképnél hagytam.

Tudod ez a lányoknak úgy érződik, hogy nem gondolod komolyan. A lányok házasságról és gyerekről álmodoznak stabil háttérrel. Meg ha mondogatják is (én szoktam) sosem gondolják úgy hogy most azonnal (legalább is én még 2-3 évig nem akarok gyereket, de az eljegyzés semmit nem jelent, így az 1 kapcsolat után már számomra jöhet). Lány függő.

Részletesen magyarázd egy a kiszemelt lánynak, hogy ha úgy hozza az idő és még X ideig együtt maradtok, és minden simán megy, akkor eljegyzed és beszélhettek gyerekről is. Ezt egy lány elfogadja és meg kapja amit akar és onnantól kezdve emiatt nem fog szekálni. És te döntöd el mikor akarsz majd vele megállapodni, ha vele akarsz.

L/21

2013. aug. 1. 21:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem nagyon érint meg a reakciójuk, csak egyszerűen nem értem, miért kell két hátraszaltót dobni, ha én így látom a dolgot. Amúgy azt el tudom képzelni, hogy ha viszont a csajok gondolják így, háromat meg négyet is dobnak az emberek. Pont azt nem értem, miért érzik kötelezőnek, meg miért folytatnak vérre menő harcot, hogy huszonéves koruk közepétől találjanak egy szelidíthető/idomítható hapekot, hogy gyerekeket csináljon nekik... ez - olyan pink pantherosan - "zsüsztustalan"...
2013. aug. 1. 21:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Az utolsónak megy: tudom, hogy az ismerkedés így problémás, és pont ezért nem akarok tágítani a nézetemtől. Ha már az ismerkedéshez is eleve "jövőbeli apának és férjnek" kell lennem, akkor bocsi-pá... szóval engem nem zavar, hogy így problémás az ismerkedés, és ebből kifolyólag hatványozottan csökken az esélyem. Inkább megnyugvással figyelem ezt a rostálódást.
2013. aug. 1. 21:31
 15/18 A kérdező kommentje:
ja, amúgy a huszas éveim legelejét taposom
2013. aug. 1. 21:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert a nő biológiai órája úgy van beállítva, hogy a húszon éves kor a legmegfelelőbb a gyermekáldásra. A szervezete teljesen kifejlődött, életerős, terhelhető és rugalmas. Egy gyerekre akkor a legtökéletesebb. 30 után már rizikósabb kicsit, de 35 felett már kötelező szűrések vannak. A nőkbe ez van kódolva ösztönösen. Ezt nem megérteni, hanem elfogadni kell.
2013. aug. 1. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem vagy vele egyedül. Én sem szeretnék férjhez menni, gyerekek meg... Attól félek viszont, hogy párom nem sokára megkér... és mivel nem akarom elveszíteni, így "igen-t kell" mondanom... nem értem, miért nem lehetne leélni az életünket egy felesleges papír nélkül...

21N

2013. aug. 1. 21:34
 18/18 A kérdező kommentje:
hát, az utolsónak csak annyit mondanék, hogy semmi se kötelező... minden attól függ, merre szeretnél tartani... bár ha te ezt nem akarod, akkor nincs olyan, hogy "igent kell mondanom"... főleg azért, mert tartasz a következményeitől... mindig a legelső lépés a legnagyobb meg a legnehezebb, ha ki akar állni az ember maga mellett... onnan kezdve esélyes, hogy az élete a feje tetejére áll, és abszolút nem az vár rá, amit tervezett, elvárt... én mintha most kóstolnék bele ebbe a "kalandba"... ha igazán tökös lennék, jól bele is vetném magam, és letojnám, mit mondanak az itthoniak, hogy néznének rám az utcán... nem úgy látom az életet, mintha halmozandó és megvalósítandó célokból állna. ez mind arra jellemző, ha félelem van jelen...
2013. aug. 1. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!