Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan viszonyultok azokhoz a lányokhoz, akik kizárólag a szexre kellenek nektek?
Érzitek, ha nem hozzátok való?
Szinte soha nem beszélgettem vele rendesen, randink sem volt, csak szexuális kapcsolatot folytattunk. Én viszont oda vagyok érte, amire az volt a válasza, h senkivel sem akar kapcsolatot, velem különösen nem, mert szerinte nem illünk össze? Miből vonta le a következtetést? Egyébként a szex mindig jó mindkettőnknek. Légyszi tanácsot is adjatok, h mit csináljak a jövőben! Előre is köszi! 23/L
Mert vannak olyan nők, akik nem akarnak elköteleződni, csak szexet.
Ezt tőle kellene megkérdezned, hogy ő miért nem akar többet. Lehet, hogy nem tudna beléd szeretni. Mondta is, hogy te nem vagy az esete nem te vagy neki a "nagyő".
Én úgy veszem észre, hogy kezdesz beleszeretni....hát sokszor előfordul, h mélyebb érzelmek alakulnak ki a szexkapcsik során.
Lehet h abba kellene hagyni. Nem?
ja, bocsi fiúkat kellett volna írnom.
szóval sztem azért, mert nem szeretett beléd, csak közös megegyezés alapján használjátok egymást.
Ezt nem így kellett volna kezdeni.
De aztán lehet nem vagy az esete, csak dug.
Köszönöm, az őszinte véleményt!
Igen, az a baj, h úgy voltam vele, h így vagy úgy de kell nekem és csak így kaphattam meg. Másrészről pedig nem tudok neki ellenállni, folymatosan kívánom és már csak azért megyek bele, h közel legyek hozzá, különben hozzám se szól. Nem a szexet kívánom, hanem őt!
Jah és azért nem akar többet soha senkitől, mert kb 1 éve megcsalta a bnője, akibe nagyon szerelmes volt. Ezért mindenkit ellök magától, h kerülje a további csalódásokat.
Ti csinálnátok ilyet, ha megcsaltak volna titeket?
veszett fejsze nyele...
ezen rajtavesztesz. ne találkozz vele, felejtsd el.
Az ilyen kapcsolatról álmodik minden férfi, mikor nem kell beszélgetni a lánnyal, az a helyzet hogy ő is az! Meg ha ő elhatározta hogy ez köztetek nem fog működni akkor nagyon nagy dolgot kell csinálnod hogy máshogy gondolja! Csak arra figyelj hogy túlzásba se vidd a dolgot mert akkor meg már "ragasztó" leszel és attól ösztönösen menekülnek a férfiak!
Sok sikert és szerintem élvezd amíg van szex :)
Ezt buktad!
Ez a pasi soha nem fog Veled járni,nekem is van most egy csaj ismerősöm akivel csak a szex miatt vagyunk együtt vagyis voltunk mert ő mondta h többet is szeretne én meg kapásból mondta h akkor ennyi volt,eleve én is úgy gondolom h nem illenénk össze, másrészt pedig engem is átvertek elég rendesen szal....a kutyámban hamarabb megbízok mint egy nőben.
igen, a legtöbb nő nagyon alattomos tud lenni.
ez a srác is hasonló cipőben jár, mit Te, kedves utolsó, megcsalta a bnője, akit nagyon szeretett, ezért megbocsátott neki, de a csaj tovább csalta.
és emiatt a ribi miatt nem kapok én sem esélyt tőle, valahol megértem, de én azért összetettem volna a 2 kezem, ha ilyen pasim lett volna, nemhogy még csaljam is:(
köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!