Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 feletti férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti férfiak miért buktok a huszonévesekre?

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 09:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
17-es: azt miért nem emelted ki, hogy mint mindenki? Az is ott volt, vagy azt már nem tudtad elolvasni :$
2013. aug. 1. 10:42
 22/24 anonim ***** válasza:

# 18: Nem igazán presztízs, sőt...

Az a helyzet, hogy az ismeretségi körömben azok a férfiak kezdenek inkább náluk jóval fiatalabb nőkkel (tartós kapcsolatra), akik maguk is éretlenebbek, önbizalomhiányosak, vagy a saját korosztályuknak nem felelnek meg (pl. nem építettek egzisztenciát, karriert, stb.) Vannak kivételek, láttam én már nagy korkülönbséggel működő kapcsolatot, de ott is voltak speciális tényezők (megözvegyült férfi, koránál érettebb huszonéves nő). Általánosítani semmiképpen nem lehet, hiszen sok oka van, sokféle személyiség létezik. Az is jó kérdés, hogy egy huszonéves nőnek miért kell nála jóval idősebb pasi? Az nem válasz, hogy mert a korabeliek éretlenek, mert a korabeliek között is vannak ilyenek is, olyanok is, éretlenebbek és érettebbek is, ahogy az idősebbek között is van mindenféle.

2013. aug. 1. 10:50
 23/24 anonim ***** válasza:
Ezt inkább a nőket kéne kérdezni. :)
2013. aug. 1. 13:25
 24/24 anonim ***** válasza:

ma 10:50

igen ilyen is van, én is látok ilyet. a lány meg örül hogy idősebbek barátkoznak velük, társaságban stb.

2013. aug. 1. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!