Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti férfiak miért buktok a huszonévesekre?
egy 25 éves lány és egy 35 éves pasi főleg ha jól tartja magát abban nincs semmi rossz.
Ja és ők nagyobb eséllyel nem akarnak még házasodni meg gyereket noss ez is benne van itt ott.
És mert fincsi :)
Mert náluk már vélhetőleg van munka, pénz, kocsi, lakás, egzisztencia, tapasztalat stb könnyebb a már kész dologba belekerülni, minthogy végignézze egy fiatal vergődését 20 évesen. Ez olyan mint például az autógyártás; neked egyszerűbb a kész autóba beleülni, amivel csak az a dolgod, hogy vezesd, és tankolj bele, semmint végig kellene nézned, "a hogyan készült" folyamatot. :) Képzeld magadat a helyükbe, és akkor valamilyen szinten meg lehet őket érteni, ugyanakkor ezen életkorú férfiak pedig szeretik a szűk, finom puncit (mint mindenki). Így ahogy egy előttem válaszoló is írta; kereslet-kínálat kapcsolat vagy kellemes-hasznos :) Mindenesetre nekem e gondolat és tény miatt nincsenek álmatlan éjszakáim...
Én ugyan nem vagyok 30 éves, lassan a 20. évemet töltöm, de sok középkorú ismerősöm van, és ők is számtalanszor említik, ráadásul nekem is ezek a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!