Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a háttérben a barátomnál? Hogyan kezeljem az ilyen helyzeteket?
9 hónapja vagyunk együtt, jól kijövünk, szeretjük egymást, úgy érzem megtaláltam a legjobb fiút, és minden jó, kivéve egy dolgot. Ami mostanában jött elő inkább nála.
Akármiről legyen szó, néha feljön, és van egy-egy ilyen fura kérdése, meg állítása, és elszomorodik. Pl nem akartam egyszer az ölébe ülni, mert azon a helyen nem tartottam illendőnek,és bevágja, hogy akkor üljek másnak./pusziljak/öleljek meg mást.
Vagy szó esik arról, hogy mikor fogunk legközelebb egymásnál aludni, ő meg hogy: biztos mikor idősebb leszek, majd mással akarok aludni, és nem vele. Ilyenkor mindig elszomorodik, és olyan fejet vág...
Tudnék mondani még hasonlókat,mikor ilyennel jön elő, hogy nekem ő biztos nem hiányzott,biztos mással szeretnek ide-oda menni stb stb...Pedig én mindennél jobban szeretem őt, de akármit teszek, mintha nem hinné el.
SZerintetek? 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!