Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a háttérben a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a háttérben a barátomnál? Hogyan kezeljem az ilyen helyzeteket?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt, jól kijövünk, szeretjük egymást, úgy érzem megtaláltam a legjobb fiút, és minden jó, kivéve egy dolgot. Ami mostanában jött elő inkább nála.

Akármiről legyen szó, néha feljön, és van egy-egy ilyen fura kérdése, meg állítása, és elszomorodik. Pl nem akartam egyszer az ölébe ülni, mert azon a helyen nem tartottam illendőnek,és bevágja, hogy akkor üljek másnak./pusziljak/öleljek meg mást.

Vagy szó esik arról, hogy mikor fogunk legközelebb egymásnál aludni, ő meg hogy: biztos mikor idősebb leszek, majd mással akarok aludni, és nem vele. Ilyenkor mindig elszomorodik, és olyan fejet vág...

Tudnék mondani még hasonlókat,mikor ilyennel jön elő, hogy nekem ő biztos nem hiányzott,biztos mással szeretnek ide-oda menni stb stb...Pedig én mindennél jobban szeretem őt, de akármit teszek, mintha nem hinné el.

SZerintetek? 17L

2013. aug. 1. 00:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak nincs önbizalma, paranoiás, pesszimista és hisztis.
2013. aug. 1. 00:33
 2/4 A kérdező kommentje:
ilyenkor meg mindig meg kell nyugtassam persze
2013. aug. 1. 00:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán a kedves nőtársaid küzdöttek meg keserves munkával azért, hogy egy életre bizalmatlan legyen a nőkkel szemben, még azzal a lánnyal is, akivel együtt van.
2013. aug. 1. 00:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez van, de nem annyira komoly. Én is minden nap mondom neki hogy szeretem, többször is, felhívom, főzök neki, bemegyek a munkahelyére kajával. Nagyon szeretem és ő is engem. De neki sincs önbizalma mindig azt mondja én túl jó nő vagyok hozzá. pedig ez nem igaz. máskülönben miét lennék vele? de ez nem annyira súlyos meg lehet nyugtatni de azért néha nekem is rossz érzés, hogy mintha nem bízna bennem. Pedig volt már sok pasim de egyik sem volt ilyen jó és nem is akarok másikat, szerintem ezt ki is mutatom!
2013. aug. 1. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!