Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szünetelünk a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetelünk a barátommal, hogy vonhatnám el erről a figyelmem?

Figyelt kérdés
neki kell az idő, én bármit megtennék, hogy visszakapjam. folyton csak ő jár a fejemben, ha találkozok valakivel, csak róla tudok beszélni... szörnyű a bizonytalanság.
2013. júl. 31. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt mondanám, hogy velem, de ilyen szituációban még nem voltam.
2013. júl. 31. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, de szerintem nem lesz folytatás. Én is voltam már így. Semmi jó nem lett belőle. :-/
2013. júl. 31. 22:58
 3/6 Didiiayer ***** válasza:
Találkozz a barátnőiddel, szervezz programokat, találj valami hobbit. Rengeteg dolog van amivel le tudod magad foglalni csak akarni kell.
2013. júl. 31. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:

találj valami elfoglaltságot, mert a szünetnek annyi értelme van, mint halottnak a csók

ne ábrándozzál, sajnálom

2013. júl. 31. 23:02
 5/6 anonim válasza:
Hát figyelj én nem rég voltam ebbe a helyzetbe. A barátnőm mondta hogy szüneteltessük egy hónapig meg minden. 1 hónap múlva már nem is kereset . Ez csak egy koptatós duma volt vagy csak nincs benne annyi gerinc. Sajnálom hogy ezzel elrontom a kedved de tudod a szüneteltetéseknek a többsége szakítással végződik , de van úgy persze hogy jól sül ki :)
2013. júl. 31. 23:04
 6/6 A kérdező kommentje:

ez nem olyan szünet, legalábbis nem annak érzem...

szüksége van neki is arra, hogy naponta beszéljünk, csak rengeteg minden volt, amit elrontottunk útközben és nem ültünk le átgondolni, hogy mi is volt az oka. most ő ezt teszi.

2013. aug. 1. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!