Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki naponta akár három-négyszer is beszél telefonon a párjával?
Figyelt kérdés
Az egyik fiatal kolléga (srác) napjában vagy háromszor hívja a barátnőjét, meg az is hívja őt, és állandóan az a téma, hogy "most hazaértem", "most mit csinálsz?" stb. Szerintetek nem túl sok ez? Tudom, hogy semmi közöm a dolgaikhoz, és nem is akarok beleszólni, csak számomra ez már a gusztustalan tapadás kategóriája, mint amikor a gyerek és a szülő majomszeretettel lóg egymáson. Én tutira úgy érezném ilyen helyzetben, hogy fojtogató ez az egész, és hogy már túl sok, mintha nem lehetne saját életem, és a másik folyton ellenőrizni akarna, meg túlságosan is körém építené az életét. Oké, hogy nyilván szeretik egymást, meg valószínűleg mindkettőnek jó így, ha ez rendszeres náluk, csak számomra túlzottan negédesnek és frusztrálónak tűnik. Szerintetek ez még belefér egy "átlagos" kapcsolatba, vagy már túl sok? Mit gondoltok erről a dologról? Nem ítélkezni akarok fölöttük, és ha nekik ez így oké, akkor nyilván nem fogok beleavatkozni a magánéletükbe, csupán kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok.2013. júl. 31. 21:17
21/21 anonim válasza:
Most nem kell azért lepontozni mert nem értünk veled egyet! Érdekes, akik veled egy véleményen vannak, azok nincsenek lepontozva...ennyi IQ harcost ezen az oldalon édes istenem....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!