Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan hihetetlen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen az emberek számára, hogy nem volt még kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Ne egy kocka, pattanásos, sztk-keretes, szakmunkásbajszos, antiszoc képet fessetek magatok elé. Teljesen társasági ember vagyok, járok szórakozni, vannak barátaim, így közös programok, nem ülök otthon egész nap. Nem vagyok buta, egyetemet végeztem. A külsőmről meg annyit, hogy anno tettem fel képpel egy kérdést, és nagy átlagban azt írták, hogy szerencsés vagyok, hogy átlagon felüli külsővel rendelkezem.

Mégsem volt még barátnőm, pedig teljesen átlagos igényeim vannak.

2013. júl. 31. 20:26
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
engem most már tényleg érdekelne, hogy hogy nézel ki :)
2013. júl. 31. 21:29
 32/35 A kérdező kommentje:
Nem kell több visszajelzés, kaptam anno eleget meg neten kívül is tapasztalom, hogy bejövök a lányoknak.
2013. júl. 31. 21:32
 33/35 anonim ***** válasza:
Ja, de most akkor itt nem is az eredeti kérdés a lényeg, hanem, hogy miért nincs neked kapcsolatod? Mert nem mindegy...
2013. aug. 1. 00:09
 34/35 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam? Nem vagyok szerencsés.
2013. aug. 1. 17:58
 35/35 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy valójában ezt kérdezed te is? Hogy miért nincs kapcsolatod? Mert mindenki erre válaszolt kb... Nem arra, hogy miért hihetetlen ez.
2013. aug. 1. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!