Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen az emberek számára, hogy nem volt még kapcsolatom?
Ne egy kocka, pattanásos, sztk-keretes, szakmunkásbajszos, antiszoc képet fessetek magatok elé. Teljesen társasági ember vagyok, járok szórakozni, vannak barátaim, így közös programok, nem ülök otthon egész nap. Nem vagyok buta, egyetemet végeztem. A külsőmről meg annyit, hogy anno tettem fel képpel egy kérdést, és nagy átlagban azt írták, hogy szerencsés vagyok, hogy átlagon felüli külsővel rendelkezem.
Mégsem volt még barátnőm, pedig teljesen átlagos igényeim vannak.
És elutasított eddig mindenki?
Nekem ez fura, így még mindig arra gyakanszom, hogy túl nagyok az igényeid, esetleg nagyon szép. de beképzelt lányoknál próbálkozol. Ha nem így van, akkor bocsi.
Egyfolytában beszólogattok a kérdezőnek, és azt mondjátok, nem talál olyan lányt, akire az általa felsorolt jellemzők illenek.
idézem: "Ne bagózzon, ismerje a korlátait, legyen hűséges, őszinte, szeressen magamért."
Hoppá, én teljesen ilyen vagyok. Mellesleg nem érzem magam butának sem, 22 éves vagyok, jövőre végzek a fősulin, 4 nyelvet tanulok.
Ja, és lehet, hogy nem úgy nézek ki, mint egy modell, de vannak nálam előnytelenebb külsejűek is. Erről ennyit tudok mondani.
De úgy látom, a pasik többségét ez úgyse érdekli.
Csakhogy általában valóban úgy van, hogy könnyebb beszélni mint cselekedni. :S
Tegnap is láttam egy kérdést, azt írta a csaj, hogy megcsalta a barátját, de amúgy hűséges.
Sokan abszolút nem ismerik a szavak jelentését.
24. vagyok
Nem vagyok foglalt. Pont azért, mert akivel több mint egy évet jártam, megcsalt és folyton hazudozott. Ezek után pedig nagyon nehéz megbízni valakiben...
Kérdező: sajnos kevesen ismerik annak a szónak a jelentését, vannak, akik szerint például egy csók még nem megcsalás. Szerintem már az is az. Én pont az ilyen "laza" emberek miatt nem fogok soha párt találni. Remélem, neked sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!