Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan hihetetlen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen az emberek számára, hogy nem volt még kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Ne egy kocka, pattanásos, sztk-keretes, szakmunkásbajszos, antiszoc képet fessetek magatok elé. Teljesen társasági ember vagyok, járok szórakozni, vannak barátaim, így közös programok, nem ülök otthon egész nap. Nem vagyok buta, egyetemet végeztem. A külsőmről meg annyit, hogy anno tettem fel képpel egy kérdést, és nagy átlagban azt írták, hogy szerencsés vagyok, hogy átlagon felüli külsővel rendelkezem.

Mégsem volt még barátnőm, pedig teljesen átlagos igényeim vannak.

2013. júl. 31. 20:26
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Ha annyira okos vagy, mint aminek mondod magad, akkor nem hiszem el, hogy nem tudod magadtól megválaszolni a kérdést... Most minek írsz ilyet ki? Szépen kifényezed itt magad, aztán örülsz a fejednek...
2013. júl. 31. 20:46
 12/35 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod van, ember? Hol fényezem én magam és legfőképp hol írtam én, hogy milyen okos vagyok?
2013. júl. 31. 20:49
 13/35 anonim ***** válasza:
Milyenek az átlagos igények?
2013. júl. 31. 20:52
 14/35 A kérdező kommentje:

Nem kell modell, elég sok olyan csaj bejön, aki másnak nem.

Ne bagózzon, ismerje a korlátait, legyen hűséges, őszinte, szeressen magamért. Ilyen alap dolgok.

2013. júl. 31. 20:54
 15/35 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg nem próbálkozol? Bár ez már írták előttem.
2013. júl. 31. 20:56
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
A mai világban ezek hatalmas elvárások. A lányok max 1%-a ilyen, és az is mind foglalt. Ezért nem volt még kapcsolatod valószínűleg.
2013. júl. 31. 20:56
 17/35 anonim ***** válasza:
Utolsót meg tudom erősíteni 27F szűz szintén -.-
2013. júl. 31. 20:59
 18/35 A kérdező kommentje:
Miért hatalmas? Szerintem ez teljesen alap kell, hogy legyen. Én is ezt nyújtom természetesen cserébe.
2013. júl. 31. 21:01
 19/35 anonim ***** válasza:
9%
Mert alig van ilyen lány. A legnagyobb elvárás ezek közül talán az őszinteség, olyannal még soha nem találkoztam.
2013. júl. 31. 21:02
 20/35 anonim ***** válasza:
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy próbálkozol-e...mert ha nem, akkor nem fog a sültgalamb a szádba repülni.
2013. júl. 31. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!