Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom egy ideje folyamatosan üt - ver, elmerjem mondani valakinek?
Szívás.... Eszed mint egy marék szárított lepkének... Én egyáltalán nem sajnállak, ne aggódj. Anyám fémgyűjtővel kezdett. Eleinte rendes kedves, mosolygós volt. Felcsináltatta magát, majd el akart anyám költözni, de a gipsy nem engedte. Megfenyegette, hogy tudja a család minden tagjának a lakhelyét, ha elveszi a gyerekét, akkor ő elveszi anyám gyerekeit, stb.
Mivel a törvény csak akkor segít ha ömlik a vér, ezért mi ajánlottuj fel a segítségünket, de nem meri elfogadni. Emellett a család előre figyelmeztette, hogy azzal a fajjal NE!
Ennyi esze volt. Mint neked... És mint sok más nőnek..
Aláírom, hogy ilyen esetekben nehéz lelépni (a fenyegetés miatt, nem a gyerek miatt), de te hagytad elfajulni és te vagy az, aki most sem tesz a változásért!
Attól még anyám kanja lehet az nem??
A tiéd meg hiába nem az.... Te hagytad, te vagy vele, te hibád. Vagy változtatsz, vagy beletörődsz
#26 #35
Én is ezt tapasztaltam, sőt, engem le is húztak. Azzal az egy kivétellel aki megtette, mégsem kívánom, hogy akár egy pofont is kapjon. Az pedig, hogy állapotos, nem azt érdemli, hogy "megérdemled a sorsod", hanem pont emiatt lenne végképp TILOS megütni egy nőt. Még ha rosszat is tett mondjuk a kérdező... az a szegény gyerek mit ártott, ha megsem született?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!